ANĐELKA PRPIĆ PRIPREMA TAJNO VENČANJE SA NAJBOLJIM DRUGOM BIVŠEG MUŽA: Datum kriju od svih, a jednu stvar zahtevaju

Autor:

Zabava

06.01.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuju se svadbena zvona.

ANĐELKA PRPIĆ PRIPREMA TAJNO VENČANJE SA NAJBOLJIM DRUGOM BIVŠEG MUŽA: Datum kriju od svih, a jednu stvar zahtevaju

Foto: Youtube printscreen

Glumica Anđelka Prpić odlučila je da napravi tajno venčanje sa partnerom Markom Ž. sa kojim čeka bebu.

Sve se ubrzalo kada je glumica saznala da će postati majka, piše Kurir.

 - Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se venčaju u skorije vreme i da to urade u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na venčanju uzme njegovo prezime - ispričao je izvor blizak glumici.

Republika

Foto: printscreen

Anđelka Prpić

 

Anđelka se uveliko priprema da stane pred matičara, dok je pitanje da li će se obaviti i crkveno venčanje.

Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izveštavali sa ovog događaja. Dan pre toga će kumovi znati gde će biti obavljeno venčanje, i to je to. Glumica je i odlučila da progovori o aferi u kojoj se našla, kad je kao bomba odjeknula vest da čeka dete sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža.

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? I ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo - objasnila je ona.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Anđelka Prpić

 

Anđelka Prpić je otkrila koliko sve utiče na nju:

- Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je što se to ne tiče samo mene nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam - poručila je ona na Prvoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Перагеније

06.01.2023 13:48

Ма што је друг ни по јада, али шта му то треба?...

Pravednik

07.01.2023 12:05

Žena je dno! Drug,prijatelj je jajara,još veće dno! Oboje A&M,beskrupulozni,bez obraza,bez savesti...sada je KARMA na redu...