SAKRILA SE U MIŠJU RUPU! Glumica NESTALA u jeku skandala, Anđelka bila intimna sa nesuđenim kumom dok su putovali s njenim mužem!

Autor:

Zabava

26.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka posle svega neće da se javi, niti želi da odgovori na poruke!

SAKRILA SE U MIŠJU RUPU! Glumica NESTALA u jeku skandala, Anđelka bila intimna sa nesuđenim kumom dok su putovali s njenim mužem!

Foto: Youtube printscreen

Otkako je portal Republika prvi objavio da je Anđelka Prpić u drugom stanju i to sa Markom Žugićem, najboljim drugom bivšeg supruga Darija Prpića, glumica ne izlazi iz svog stana, a medijima se ne javlja. Pored toga što čeka bebu s čovekom kom je trebalo da kumuje, oni su, kako smo saznali, uplovili u vezu i imali intimne odnose još dok je Anđelka bila u braku, a Marko u vezi.


Naime, kako dalje saznajemo, niko nije mogao da sluti da će se njihov odnos razviti u tom pravcu s obzirom na to da su bili opušteni jedni pred drugima i ophodili se kao porodica. Međutim, sada kada je istina izašla na videlo, jasno je da su Anđelka i Marko prešli granicu dok su njihovi partneri mislili da su ranije otišli do sobe, u šetnju ili do prodavnice.

Foto: Instagram/Printscreen

Anđelka Prpić od početka je pokušavala da sakrije trudnoću

 


- Veza Anđelke i Marka počela je još dok je ona bila u braku, a on u vezi. Ona i Dario su često putovali sa Žugićem i njegovom tadašnjom partnerkom. Fotografije s njihovih zajedničkih letovanja i zimovanja su često kačili na Instagram profile, pa se jasno vidi da su druženja glumice i Žugića bila i te kako česta i to godinama, a njihova bliskost veoma upečatljiva - kaže za naš list izvor koji je blizak s oba para, te dodaje da su učetvoro obilazili Hrvatsko primorje zajedno još 2018, kada su već varnice između nje i kuma bile više nego očigledne.


- Na njihovim putešestvijama često su izostajali u isto vreme da bi se krišom viđali iza leđa svojim partnerima. Anđelka je sa zajedničkih večera odlazila prva, žaleći se da je boli stomak i da se otrovala morskim plodovima, a Marko bi odlazio nekoliko minuta nakon nje, u vidno pripitom stanju, pod izgovorom da ide u krevet. Njih dvoje su se tako sastajali krišom, iza leđa partnerima, i održavali vezu godinama.


Kako naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman, pogotovo što je i sam šokiran ovom činjenicom, dalje navodi da je za ovakav Anđelkin postupak bila potrebna ili velika ludost ili velika ljubav da se dogodi.

Foto: Instagram.com

Anđelka Prpić se ne oglašava, iako je danima u jeko skandala

 


- Bila je potrebna velika petlja za to što su njih dvoje radili jer ih je u svakom momentu mogao nahvatati njen suprug ili njegova partnerka. Međutim, ta brzinska viđanja i nahvatavanje kad god bi imali slobodan minut njihovu vezu doveo je do vrhunca, a njen brak i njegovu vezu do raspada - završava izvor za naš list.


Nakon svih ovih navoda pokušali smo nekoliko puta da stupimo u kontakt s Anđelkom, ali ona je svaki put odbijala poziv. Poslali smo joj i poruku koju je videla, ali do zaključenja ovog broja nije odgovorila. Takođe smo pokušavali da stupimo u kontakt i sa Markom Žugićem, ali se on nije javljao na brojeve telefona poznate redakciji. 


Inače, Anđelka je u poslednje vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je s njom i Marko, te se stiče utisak da se nije previše trudila da ova ljubavna priča ostane tajna, mada ovih dana očigledno ne želi da priča o tome.
Podsetimo, Marko Žugić je bio jedan od gostiju na svadbi Anđelke i Darija Prpića 2011, kada su upriličili veselje za 200 gostiju u jednom beogradskom restoranu, a da su zaista bili bliski, dokazali su i snimci sa svadbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
DrAgAnBg

27.12.2022 13:27

Anđelki ni patrijarh nemože pomoći, kum nije dugme, već poluga za lansiranje