ŽENA DARKA LAZIĆA IZGUBILA BEBU, ON JE ČASTIO SILIKONIMA: Folker je izvukao iz depresije, nakon tragedije se oporavila kod plastičara!

Autor:

Zabava

19.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina je pristala da ide na operaciju i sad se oseća mnogo bolje!

ŽENA DARKA LAZIĆA IZGUBILA BEBU, ON JE ČASTIO SILIKONIMA: Folker je izvukao iz depresije, nakon tragedije se oporavila kod plastičara!

Foto: ST/Nikola Mutić

Supruga pevača Darka Lazića Katarina Stojanović izgubila je bebu ubrzo nakon što se saznalo da je u drugom stanju, a kako Republika saznaje, folker je odmah častio novim grudima da bi što pre prestala da pati!
Naime, Katarina je danima trpela velike bolove u predelu stomaka, a posle pregleda i urađenih analiza konstatovano je da se plod više ne razvija, zbog čega je Katarina morala hitno na operaciju.


- Katarina se Darku žalila čim su se vratili iz Dubaija, gde su nekoliko dana bili na odmoru. To im je ujedno bio mini medeni mesec posle tajnog venčanja. Tamo je sve bilo u redu, nikome nisu pričali o trudnoći jer je sve bilo sveže, a po povratku u Srbiju počeli su problemi - priča nam na početku upućen izvor blizak paru.
Kako smo dalje saznali, Katarina je prvo mislila da se otrovala hranom dok nije bila u zemlji, ali je shvatila da ima problem drugačije prirode.

Foto: ST/N. Mutić

Darko Lazić je krišom zvao hirurga kako bi ubrzao proceduru i konsultacije

 

- Darko i Katarina su otišli na kliniku kod doktora kog on dugo poznaje. Nakon svih pregleda rekao im je da plod mora napolje. To im je mnogo teško palo, Darko je zvao samo majku Branku da joj javi jer je ona jedna od retkih koja je znala da je Katarina uopšte u drugom stanju. Počeo je da plače, ali je doktor objasnio da komplikacije u tom periodu trudnoće nisu nimalo retke i da je to rizik koji uvek postoji. Kad se sve završilo, Lazić je Kaći predlagao da ponovo negde otputuju da bi skrenula misli jer je bila utučena, ali ona nije htela. Na kraju se našalila da bi joj veće grudi pomogle da pobedi depresiju, a Darko je odmah rešio da joj ispuni želju. Zvao je bez njenog znanja hirurga koji će njega da operiše kad bude skidao višak kože, a on mu je objasnio da Kaća samo treba da dođe na konsultacije - priča sagovornik i dodaje:


- Katarina se obradovala kad joj je Darko rekao da joj je zakazao konsultacije, pa su, na kraju, zajedno otišli na privatnu kliniku. Katarina ima želju da grudi poveća samo za dva broja jer tvrdi da joj veće grudi ne bi ni stajale lepo.


Inače, pevač je pre nemilog događaja u ekskluzivnom intervjuu za naš list rekao da s Katarinom planira da napravi svadbu, ali čeka da prvo reše stambeno pitanje.

 

Foto: Instagram printscreen

Darko Lazić i Katarina Stojanović posle kupovine stana u Novom Sadu planiraju svadbeno veselje

 

- Katarina i ja rentiramo stan u Novom Sadu, ali uskoro planiramo da kupimo svoj. Biće to pravi dom, želja mi je da pazarim 100 kvadrata i da se skućimo. Ne volim previše Beograd, a Novi Sad mi je baš po meri - objasnio je Lazić.


Darko: Zbog Kaće sam prestao da se kockam


Lazić nam je nedavno otkrio da se smirio i promenio otkako je sa Katarinom, pa je batalio i poroke, sve, osim cigareta.


- Poroci i raskalašan život su sada iza mene. Kaća me je promenila nabolje. Posle 30. čovek se nekako sam smiri i mislim da polako ulazim u tu fazu. Sve sam probao, stavljao glavu u torbu, pio, uzimao svašta, ali sad se okrećem miru i porodičnom životu. Mislim da se i na meni vidi razlika. Otkako sam s Kaćom ne pamtim kad sam se negde zapio do jutra u kafani. Sad mi je najlepše da zajedno naručimo hranu i pustimo neki film da gledamo. Još je lepše kad mi dođu klinci, pa zajedno uživamo. Što se svadbe tiče, to nam je sledeća stavka na dnevnom redu. Sad smo imali neke problemčiće, pa to ostavljamo tamo kad otopli. Dotad uživamo u zajedničkom životu i lepo nam je - priča folker. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading