HALID MUSLIMOVIĆ DUŽAN I BOGU I NARODU: Folker mora državi da vrati 160.000 evra!

Autor:

Zabava

19.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muslimović je velike pare dužan i bivšoj ljubavnici.

HALID MUSLIMOVIĆ DUŽAN I BOGU I NARODU: Folker mora državi da vrati 160.000 evra!

Foto: Republika

Halid Muslimović državi Bosni i Hercegovini i poveriteljima duguje 325.000 maraka, što bi u protivvrednosti bilo oko 160.000 evra!

Foto: Republika

Halid Muslijmović u obraćanju novinarima 

Naime, tako je presudio Okružni sud u Prijedoru, koji je okončao prekršajni postupak u diskografskoj kući "Haliks rekords", koju je vodio poznati pevač. Inače, ranije ove godine pokrenut je prekršajni postupak, koji je ubrzo okončan jer preduzeće nije imalo imovinu koja je mogla da se unovči.


- Poverioci nisu bili zainteresovani da uplate predujam za vođenje stečajnog postupka, a bez novca nema uslova da se on vodi, pa je zaključen - izjavio je izvor za Skandal.
Prema podacima iz suda, najveći poverioci su bili Poreska uprava Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, kao i Elektrodistribucija.
U sudu su podsetili da je Zakonom o stečaju propisano da, ako se ispostavi da stečajna masa nije dovoljna za pokriće troškova stečajnog postupka, stečajni sudija mora da zaključi isti postupak. U diskografskoj kući "Haliks rekords" Muslimović je snimao svoje pesme i sarađivao s manje poznatim pevačima. Računi su godinama bili blokirani, a najbolje je poslovala 2016, kada je prijavljena dobit od čak 650.000 evra.
Ipak, uprkos dugovima i problemima na sve strane, Muslimović sprema koncert povodom 40 godina muzičke karijere.


I ljubavnici mora da
isplati 67.000 evra


Osim diskografske kuće, Halid je izgubio bitku na sudu i protiv bivše ljubavnice Sonje Bašić, kojoj je dužan da isplati dug od 67.000 evra. Sud je doneo presudu pre dve godine, kojom je naloženo da Halid isplati ljubavnici sve do poslednjeg dinara.

Foto: printscreen/RTVPink

Haldi Muslimović i bivša ljubavnica Sonja Bašić

Da li je počeo da otplaćuje dug ili ne, nikom nije poznato budući da se pevač oštro protivio takvoj odluci.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading