Novi ljubavni par na estradi? Pao SOČAN POLJUBAC Halida Muslimovića i Maje Nikolić!

Autor:

Zabava

09.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oboje su se spontano okrenuli u nameri da jedno drugo poljube u obraz, ali je pao poljubac u usta

Novi ljubavni par na estradi? Pao SOČAN POLJUBAC Halida Muslimovića i Maje Nikolić!

Foto: Republika

Maja Nikolić, Halid Muslimović

Maja Nikolić se zanela u pipkanju s kolegom Halidom Muslimovićem, pa su se poljubili u usta. Pevačica je na Instagram profilu objavila snimak na kom su ona i bosanski pevač u više nego prisnom zagrljaju, kao da su par, a ne estradne kolege.

Foto: ATA Images

 

Naime, Maja je poznata po slobodnijim snimcima, bilo da je sama ili s nekim kolegom ili koleginicom. Ona često postuje takve video-sekvence i svako malo šokira pratioce. Ovoga puta ona i Halid su bili zajedno na snimanju jedne emisije.

Foto: Privatna arhiva

 

Maja je poželela da napravi selfi, pa ju je Halid spontano uhvatio oko struka s leđa.

Foto: Maja Nikolić i Halid Muslimović

 

I dok su se tako smejali i pozirali, oboje su se spontano okrenuli u nameri da jedno drugo poljube u obraz, ali je pao poljubac u usta. Tačnije u rub usana.

- Maja se slatko nasmejala, a ni Halidu nije bilo ništa neobično što se ovo desilo. Oboje su se nasmejali i pozdravili njene pratioce. Mi u studiju smo se svi zagledali. Bilo nam je simpatično što su se cokili u usta tako spontano - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Sličnu stvar su nedavno napravile Seka Aleksić i Zlata Petrović kada su se spontano poljubile u usta. Sve se odigralo na svadbi sina pevača Radiše Trajkovića Đanija.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading