ŠOK ISPOVEST GOCE LAZAREVIĆ: "Zaharu sam bila probna traka, na meni je sve isprobavao" (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Goca Lazarević u svojoj emotivnoj ispovesti za Republika.rs portal otkrila je do sada nepoznate detalje o njenom bivšem suprugu Milutinu Popoviću Zaharu!

ŠOK ISPOVEST GOCE LAZAREVIĆ: "Zaharu sam bila probna traka, na meni je sve isprobavao" (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Goca Lazarević u ispovesti za Republika.rs priznala da je bivšem mužu Milutinu Popoviću Zaharu služila kao probna traka, te da je na njoj sve isprobavao. Terao ju je da otpeva svaku pesmu koju napiše da bi je on kasnije prodao drugim izvođačima.

Naime, Goca i Zahar su skoro deceniju uživali u ljubavi, a nakon toga su se razveli i prekinuli svaki kontakt. S vremenom je sve došlo na svoje, pa su sada u korektnim odnosima. Pevačica kaže da nikada nije želela da bude previše poznata, ali da ju je Zahar terao.

Foto: Dragan Kadić

Goca ko devojčica u sedmoj deceniji

- Moj bivši suprug Zahar jeste kompozitor, ali nikad nisam tražila da meni sve pesme pravi. Bila sam mu probna traka, na meni je sve isprobavao kad napiše, ali nikad nisam posegla ni za jednom pesmom. Pesmu "Vidovdan" je napisao za Vesnu Zmijanac, ali ona je nije htela. Nije htela da ugrozi jugoslovensku popularnost, pa sam je ja uzela. Vesna je popularnija bila od mene, a nije htela da peva. Ta pesma je danas moj zaštitni znak - kaže Goca i dodaje da jednu pesmu nikada neće prežaliti, te da se kaje ceo život što tada nije poslušala Zahara:

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Bivši suprug Milutin Popović Zahar

 

- Meni nije važno da budem previše popularna, samo sam zahvalna bogu što sam zdrava, što imam divnu decu i što sam proputovala ceo svet. Bilo mi je žao što nisam otpevala "Ivanova korita". Molio me je Zahar da pevam, rekla sam da mi se ne sviđa pesma, nije je htela ni Merima, pa je posle neko nagovorio da prihvati. Sada se kajem što ga nisam poslušala.

Nakon toga Goca nam je pričala o svojim pesmama, za koje tvrdi da nisu za diskoteku, ali da su za sva vremena. Kaže da nikada nije jurila pare, već da je oduvek pevala ono što želi, a ne ono što mora.

Foto: Dragan Kadić

Gocine pesme su za sva vremena

 

- Nikada nisam bila u trendu i previše popularna pevačica, ali su moje pesme u trendu i pevaju se decenijama. Nisam jurila karijeru i popularnost. Pevam sad, pored ostalog, i na 18. rođendanima. Skoro je bila situacija da se samo sluša tuc-tuc i odjednom ustajem i krećem sa svojim pesmama. To je bio haos, svi su skočili, pogotovo omladina, i svi su pevali uglas sa mnom - kaže Lazarevićka i dodaje da je pokušavala da menja žanrove, da eksperimentiše, ali da joj nije polazilo za rukom, da se uvek vraćala svom stilu:

Foto: Dragan Kadić

Peva za svoju dušu

 

- Hoću da kažem da su ljubav i dobre pesme uvek u modi. Moje pesme nisu za diskoteke, ali su za sva vremena. Svi misle da ja forsiram i pevam tradicionalnu muziku. Nije tačno da nisam pokušavala da eksperimentišem s drugim žanrovima, ali jednostavno ovo mi najviše leži. Sada pevam neke žanrove od kojih ne mogu da zaradim previše, ali ih pevam od srca i to mi je dovoljno. Pevam fado portugalske i španske pesme i tako dalje. Pričali su mi da tu nema para, ali nema veze. Ja sad ne moram ništa da radim. To što pevam je za moju dušu, a kad mi treba para, ja sam stara Goca i pevam onako kako pevam.

Foto: Dragan Kadić

Ne odstupa od svog prepoznatljivog stila

 

Vrcavost što imam iskoristila sam na najbolji način

 

Kad pričamo o mom teškom detinjstvu, razne me emocije prođu. Bili smo mnogo siromašni, ja sam izgubila majku kao dete, ali sam uvek bila vaspitana. Talenat za muziku sam nasledila od oca i ovu vrcavnost koju imam gledala sam da iskoristim na najbolji način. Žao mi je što me je narod opredelio u tom smislu da sam srpska pevačica. Pevam pesme iz celog regiona, a nekako svi misle da samo pevam naše tradicionalne pesme.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Mala žena od velike slađa

 

Moja deca nikada nisu volela moje pesme


Moju decu niko nije maltretirao jer imaju poznate roditelje, ali oni su nam uvek zamerali što smo mnogo radili. Imali su problema jer smo im nedostajali. Pričali su: "Mama se doterala i otišla da peva." Pričali su da mi je lepše tamo nego sa njima. To me ceo život bolelo. Nikad nisu ni voleli moje pesme, možda samo nekoliko balada. Mislim da veruju da nisu napravili u životu ono što smo mi, ali ako mene pitate, više su od mene. Završili su fakultete, ja nisam, rade non-stop i deca su za primer.

 

Foto: Dragan Kadić

Pevačica priznaje da ponekad i cugne

 


Kad vozim, jedna, kad ne vozim, idu dve rakijice


Iako se priča da pevači mnogo piju, šta već sve ne, ja nisam takva. Popijem rakijicu, dve i to ako ne vozim. Ako vozim, jednu čašicu! Pevači umeju da se opijaju pred tezge, ali ne pitajte me za imena, ne smem da kažem. Nisam boemski tip, ne mogu da sedim satima i pijem, za mene je to gubljenje vremena. Pevam najviše koncerte i tu bakšiša nema. Ja kratko pevam jer nemam previše svojih pesama.

Foto: Dragan Kadić

Voli da je doterana

 

Stalno se sređujem, ne volim zapuštene žene


Iako mi kažu da super izgledam, imam mnogo mana koje nalazim kod sebe. Do 55, žene su super, ali posle toga treba ostati lep. Majka mi se uvek sređivala, to je i moja navika i mnogo se negujem. Žene me sretnu i pričaju da je meni lako jer se operišem. Ja kažem svakog dana se operišem! I da je to istina, šta sad. Većinom su to tretmani lica, standardni za žene i nemam ništa protiv. Protivim se samo tome kad se neko zapusti. Bilo je trenutaka kad sam bila umorna od estrade, da sam imala posla svakog dana, umrla bih. Posle sam shvatila da mogu da napravim redukciju, pevala sam samo kad hoću ili moram i to radim do danas.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading