ZAVIRITE NA BAJKOVITO KRŠTENJE SINA ANE SEVIĆ: Pevačica objavila prve fotografije intimnog slavlja, a detalj iz crkve ima posebnu simoboliku (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević krstila je sina SImeona još letos, ali je tek sada objavila dirljive fotografije.

ZAVIRITE NA BAJKOVITO KRŠTENJE SINA ANE SEVIĆ: Pevačica objavila prve fotografije intimnog slavlja, a detalj iz crkve ima posebnu simoboliku (FOTO)

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević

Pevačica Ana Sević, posle razvoda sa Darkom Lazićem, uplovila je u romansu sa Danijelom Nedeljkovićem, sa kojim već nekoliko godina uživa u ljubavi i idiličnom porodičnom životu. Kruna njihova je ljubavi je naslednik Simeon, koga je par krstio u maju ove godine, ali je Ana tek sada rešila da prvi put eksluzivno sa celim svetom podeli fotografije ovog važnog momenta.

Set fotografija pokazala je pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te tako uspela da razneži sve svoje pratioce.

- Ovo vam nisam pokazala. Simeonovo krštenje - napisala je pevačica uz emotikon srca, nakon čega su usledile brojne čestitke kolega i fanova.

Ipak, osim predivne dekoracije koja je tog dana bila pripremljena za malenog naslednika, najviše pažnje privukla je fotografija iz crkve na kojoj Ana drži naslednika u naručju.

Podsetimo, Ana Sević sa suprugom Danijelom ima ćerku Senu i sina Simeona koga je na svet donela pre devet meseci, dok iz braka sa kolegom Darko Lazićem ima ćerku Lorenu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Ana Sević i Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading