UŽASNA TRAGEDIJA U BEOGRADU: Devojčica (12) pronašla obešenu majku u stanu

Autor:

Hronika

07.12.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (12) pronašla je sinoć svoju majku LJ. B. (45) obešenu u stanu u Kozjačkoj ulici u Beogradu.

UŽASNA TRAGEDIJA U BEOGRADU: Devojčica (12) pronašla obešenu majku u stanu

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Prema informacijama koje posedujemo, sinoć je oko 22.40 sati prijavljeno samoubistvo u stanu u Kozjačkoj ulici. Iako su pojedini mediji preneli informaciju da je u pitanju muškarac, kako saznaje "Blic" samoubistvo je izvršila žena LJ.B. državljanka Srbije koja je rođena u Ukrajini. Njeno beživotno telo zatekli su policajci i ekipa Hitne pomoći u sobi u stanu, prenosi Blic.

Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, LJ.B. se obesila dok je u stanu bila njena maloletna ćerka koja ima 12 godina. Devojčica je, kako saznajemo pokušala da spasi majku kada ju je zatekla obešenu.

- Obavešten je Centar za socijalni rad s obzirom na to da devojčica ima samo 12 godina - kaže izvor Blica.

Podsetimo, danas je sprečen jedan pokušaj samoubistva kada je jedna tinejdžerka pokušala da skoči sa prozora škole, jer je dobila jedinicu iz matematike.

Devojčica je, kako pišu beogradski mediji, iskoristila nepažnju svoje nastavnice i pokušala da skoči sa prozora. Međutim, nastavnica ju je uhvatila. Sve se dešavalo na času matematike pred celim odeljenjem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading