OVO SU DŽEJEVE NAJVEĆE LJUBAVI! Pevač za sobom ostavio bivšu suprugu i devojku: Jedna pali cigaru za cigarom, druga PROCVETALA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, a tuga i bol za čuvenim pevačem ne jenjava.

OVO SU DŽEJEVE NAJVEĆE LJUBAVI! Pevač za sobom ostavio bivšu suprugu i devojku: Jedna pali cigaru za cigarom, druga PROCVETALA (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Andrijana Tomanić, Nada Ramadanovski

Danas se na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana obeležilla dvogodišnjica smrti legende narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je iznenadio preminiuo simbolično u nedelju, kako glasi naziv jedne od njegovih najpoznatijih pesama, u svom stanu u 56. godini.

Na pomenu su se danas okupili mnogobrojni prijatelji, saradnici i kolege, kao i porodica, među kojima su bile i ćerke Marija i Ana, njen suprug, pevač Adil Maksutović, kao i Džejeve najveće ljubavi, bivša supruga Nada i partnerka Andrijana Tomanić, koja je sa pevačem bila do njegove smrti.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Dve godine od smrti Džeja Ramadanovskog

Ramadanovski je, dok je bio živ, često govorio o svojoj bivšoj supruzi Nadi sa kojom je i dobio svoje dve naslednice, Anu i Mariju. Da je ona bila ljubav njegovog života, dokazuje i tetovaža njenog imena na pevačevoj ruci, a često je u medijima isticao kako joj je zahvalan što ga je trpela u najgorim životnim izdanjima.

Nada se nikada nije javno eksponirala, a svima je na osnovu najemotivnijih folkerovih pesama jasno kakva je to ljubav bila. U braku sa Džejem je bila punih 15 godina, a razvod se desio 2007. godine, i to zbog pevačevog raskalašnog života, kako je neretko isticao. Ona se danas na pomenu pojavila sva u crnini, a neispavano lice nije mogla da sakrije. Palila je cigaretu za cigaretom, ljubila sveću posvećenu svom bivšem suprugu, pomalo nervozno gledajući oko sebe.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Džejeva bivša supruga Nada i ćerka Ana
Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Nada Ramadanovski i Andrijana Tomanić

Andrijana, sa druge strane, stoički se držala dok je vetar duvao na Novom groblju, ne dozvoljavajući da bilo ko primeti neku emociju na njenom licu, iako je opšte poznato da je Džeja mnogo volela. Kako se ranije pisalo, za njim je nosila crninu punih godinu dana, a upravo ga je ona pronašla mrtvog u njegovom stanu, kad se vratila iz obližnje prodavnice.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Nada Ramadanovski, Andrijana Tomanić i Ana Ramadanovski

Tomanićeva je u ruci sve vreme držala plastičnu čašicu rakije, pijuckajući gutljaj po gutljaj, a ono što su svi mogli da primete jeste da je, otkad je izgubila svog dragog saputnila pre dve godine, znatno smršala. 

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Andrijana Tomanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading