"ŠAĆIRI MI JE SLAO POZDRAVE IZ SVLAČIONICE"! Maja Nikolić raskrinkala Đerdana: Slao joj neumesne poruke - evo kako mu je odgovorila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, a tako je i sada bez zadrške prokomentarisala skandale iz Katara.

"ŠAĆIRI MI JE SLAO POZDRAVE IZ SVLAČIONICE"! Maja Nikolić raskrinkala Đerdana: Slao joj neumesne poruke - evo kako mu je odgovorila!

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

Pevačica Maja Nikolić prokomentarisala je Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se ove godine održalo u Kataru, i otkrila da joj je švajcarski fudbaler, Đerdan Šaćiri, slao pozdrave iz svlačionice preko prijatelja koji se zadesio na licu mesta.

- Za mene je fudbal velika stvar. Toliko ih podržavam i volim da sam bila spremna da im pevam tri dana samo da su uspeli da pobede Švajcarsku - rekla je pevačica, pa je dodala:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri Katar 2022

- Ono što ljudi ne znaju je da mi je Šaćiri slao pozdrave iz svlačionice gde su puštali moje pesme. Puštali su "Varali me svi" - rekla je Nikolićeva i objasnila kakav je njen odgovor bio:

- Rekla sam im: "Nemoj slučajno da ni mene, niti bilo koga od nas, da nisi pozdravio dok nam se javno ne izviniš". Gde si mene našao, sram te bilo, ja sam patriota, kako možeš mene da pozdravljaš - zaključila je Nikolićeva za Grand Online.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Alex the Large

05.12.2022 16:55

a odakle mu tvoj broj telefona...ja sam mu ga vrv dao.😂

Miljan Ilic

06.12.2022 13:56

@Alex the Large - Nije je on zvao, nego je prijatelj upalio video poziv. Nije ona u kontaktu sa njim.

Laki

05.12.2022 18:02

Gde bas tebe nadje da zove?

Nikola

05.12.2022 23:32

Majo ne lazi.