"NEKE ŽENE NAŠIH FUDBALERA SU PROMISKUITETNE" Jovana Jeremić bez dlake na jeziku iznela svoj stav o suprugama reprezentativaca: Spavaju sa PETORICOM IZ TIMA!

Autor:

Zabava

03.12.2022

12:20 >> 12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentaciju Srbije ispala je sa Svetskog prvenstva u fudbalu, a Jovana Jeremić je za sve okrivila supruge naših sportista.

"NEKE ŽENE NAŠIH FUDBALERA SU PROMISKUITETNE" Jovana Jeremić bez dlake na jeziku iznela svoj stav o suprugama reprezentativaca: Spavaju sa PETORICOM IZ TIMA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić komentarisala je fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja je sinoć ispala sa Svetskog prvenstva u fudbalu porazom od Švajcaraca.

Ona je u jutarnjem programu rekla da se sve slaže sa fudbalskim analitičarem Radetom Bogradnovićem, koji je rekao da žene fudbalera prave probleme i da to verovatno ometa našu reprezentaciju da da svoj maksimum.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić Novo Vikend Jutro

​Ona je žestoko iskritikovala naše reprezenatativce i rekla da je bolje i da nisu otišli na prvenstvo, nego što su ovako ispali.

Nije bio taj ekipni odnos. Dve stvari su važne, prvo međuljutski odnosi i moral ekipe. Postavlja se pitanje da li je trebalo žene da dolaze tamo - kaže Jovana Jeremić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić besna

Jeremićeva je otišla čak i korak dalje, pa je bez blama supruge naših reprezentativaca nazvala promiskuitetnim.

Poznato je da se oni žene osobama koje su već bile sa petoricom njihovih kolega. Fudbaleri biraju promiskuitetne žene. To na televiziji niko ne sme da kaže, evo ja sam rekla. Uopšte ne želim da ulazim u to ko je sa kim spavao, treba da pričamo o njihovim rezultatima, manevrima, njihovoj igri, a ne ko šta s kim radi u krevetu. Niko ne sme da se sa nacijom igra na taj način, te žene koje nemaju svoje karijere, treba da grade sebe van toga da su žene fudbalera, a ne da to rade preko svojih muževa, a na uštrb našeg naroda i naše reprezentacije. Ja to kao novinar najgledanijeg jutarnjeg programa neću dozvoliti. Bavimo se moralom, ali toga ovde nema, spavaju i sa petoricom iz istog tima... Zato nam se sve ovo i desilo! Opet je Jovana Jeremić u pravu - istakla je Jovana u "Novom Vikend Jutru".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dado

03.12.2022 12:54

A starleta Jovana nije ista kao one?

Vuk07

03.12.2022 13:48

Kad ona govori o moralu Ona bi isto pozelela takav luksuz al zatotreba imati tu prvu osobinu privlacnost. A ona to ne poseduje .

Stepanovic Tomislav

04.12.2022 10:05

Sve zarad gledanosti , lepo, plakaces kukaces opet kako si samohrana majka kako se plasis kako ti prete Ne ulazi u bilo ciji zivot Bitno je da ti pucas od postenja , samo razmisli sta pricas i kakvu tezinu nose tvoje reci Srbija je dotakla dno kada ti sebe nazivas novinarom , ti si g Jovana dvorska luda Pink Tv a , jedino si u pravu da bolje da reprezentacija nije ni isla na SP da su sredstva usmerena na lecenje bolesne dece i pomoc siromasnima

Ana

05.12.2022 00:35

Čim su ovoj osobi jedina tema na svetu seksualni odnosi, bilo njeni, bilo drugih ljudi, znači da je na tom polju frustrirana, a pošto ništa drugo nema, preostaje joj da bude seoska alapača.