MRKU NAZIVALI PAPUČAROM, TRČKARAO KAO PRIVEZAK ZA BEKUTOM: Pevačica i dalje pati za pokojnim političarom, objavila emotivan video i sve RASPLAKALA potresnim rečima

Autor:

Zabava

03.12.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine, a Ana Bekuta i dalje tuguje za svojim dragim.

MRKU NAZIVALI PAPUČAROM, TRČKARAO KAO PRIVEZAK ZA BEKUTOM: Pevačica i dalje pati za pokojnim političarom, objavila emotivan video i sve RASPLAKALA potresnim rečima

Foto: e-stock agency

Pre nekoliko dana obeležena je godišnjica smrti političara Milutina Mrkonjića, a njegova višegodišnja partnerka, pevačica Ana Bekuta, već danima evocira uspomene na njega, a sada se svog izabranika prisetila starijim snimkom i emotivnom porukom.

- Šta žena uradi čoveku. Trčkara za njom, kao privezak - glasio je jedan tvit svojevremeno koji se odnosio na njih dvoje, na šta je Milutin Mrkonjić tada odmah imao spreman odgovor.

- To je najveća sreća. Zaljubiti se, je velika sreća, a zaljubiti se u mojim godinama je najveća - rekao je Mrka tada.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Ana Bekuta video je ne podeli sa pratiocima na Instagramu, te je inspirisana Mrkinim rečima, dala savet svim damama.

- I, ako mi dozvolite, devojke, da podelim s vama lekciju svog života. Ako muškarac oseća imalo stida zato što vas voli, ako mu smeta što ga neko naziva papučarom zbog toga što vas voli, ako mu je neprijatno da ponekad bude malo manje bitan - bežite od njega. Ili vas ne voli ili je nesiguran. Ne treba vam takav partner. Pravi muškarac se ne stidi ljubavi, nije mu problem da pridrži vašu torbu dok se borite sa životom, nije mu bitno šta će neko reći i kakav će imidž imati zato što voli baš vas - napisala je pevačica, pa dodala:

- Ne tražite im opravdanja. Sakrivanje ljubavi i stid zbog ljubavi nema opravdanja. Ljubav ne sme da se krije pred drugovima, pred kafanom i pred svetom. Kada vas on iskreno voli, on voli to i da pokaže - istakla je Bekuta u svojoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading