DADILJA IM JE KIDNAPOVALA DETE PRE 50 GODINA: Pronašli su ćerku preko DNK analize, a ovako je izgledao njihov prvi SUSRET

Autor:

Svet

03.12.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka porodica se ponovo ujedinila sa kidnapovanom ćerkom posle 51 godine koristeći DNK analize.

DADILJA IM JE KIDNAPOVALA DETE PRE 50 GODINA: Pronašli su ćerku preko DNK analize, a ovako je izgledao njihov prvi SUSRET

Foto: Youtube printscreen

Melisa Hajsmit je imala 22 meseca kada ju je navodno otela dadilja 1971. godine.

Fort Vorth Star-Telegram je izvestio da je Melisa živela u Fort Vortu veći deo svog života kao Melani Braun i da nije znala da je kidnapovana sve dok njen biološki otac Džefri Hajsmit nije predao DNK na analizu i saznao da se njegov DNK poklapa DNK Melani Braun.

U saopštenju za novinare, porodica je rekla da su radili sa genealogom amaterom kako bi pomogli u tumačenju DNK rezultata i rudarenju javnih zapisa kako bi pronašli Melisu, koja je prošlog vikenda ponovo spojena sa svojim biološkim roditeljima, braćom i sestrama.

- Bila je to samo mešavina radosti i šoka. Bila sam uplašena i uzbuđena i samo pokušavam da razumem, da sve shvatim - rekla je Melisa Hajsmit.

U saopštenju od ponedeljka, policijska uprava Fort Vorta je rekla da je "presrećna" što je čula da je 23andMe doveo Hajsmitove do Melise, i da će se sprovesti zvanično DNK testiranje kako bi potvrdili njen identitet. Istraga o njenoj otmici će se nastaviti.

- Nisam mogla da prestanem da plačem. Bila sam presrećna i dalje ne mogu da verujem da je moja sestra ispred mene i da smo je našli - napisala je Melisina sestra Viktorija Garner na Fejsbuku.

Prema Nacionalnom centru za nestalu i eksploatisanu decu, biološka majka Melise Hajsmit, Alta Apantenko, nedavno se odvojila od devojčicinog oca i preselila se u Fort Vort kada je u novinama dala oglas za dadilju. Žena koja se javila na oglas rekla je da želi da čuva bebu u sopstvenoj kući, a gospođa Apantenko se složila. Ta dadilja je pokupila bebu od Altine cimerke 23. avgusta 1971. godine i nikada je nije vratila, prenosi Espreso.

 

 

Porodica je rekla da nikada nisu zaboravili na Melisu.

50 godina, moja mama je živela sa krivicom zbog gubitka Melise. Takođe je živela sa optužbama zajednice i cele zemlje da je povredila ili ubila sopstvenu bebu. Tako mi je drago što smo vratili Melisu. Takođe sam zahvalna što optužbe za moju mamu više ne važe - rekla je Šeron Hajsmit, Melisina mlađa sestra.

Hajsmit, Melisin otac, je rekao da porodica nikada nije odustala od nade da će pronaći svoju ćerku, piše Espreso.

- Imali smo nekoliko saveta. Otišli ​​bismo u druge države. Otišli ​​bismo i razgovarali sa različitim devojkama, napravili DNK, i naše nade su se raspršile. Bilo je teško - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading