IPAK JE GEJ?! Najkontroverzniji član porodice Adaktar usnimljen kako se ljubi sa osobom ISTOG POLA, isplivala šok fotografija - sve crno na belo (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2022

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adaktarovi otkad su stupili na javnu scenu intrigiraju javnost, a sada su ponovo napravili prašinu svojim postupkom.

IPAK JE GEJ?! Najkontroverzniji član porodice Adaktar usnimljen kako se ljubi sa osobom ISTOG POLA, isplivala šok fotografija - sve crno na belo (FOTO)

Foto: Printscreen/RTV PINK

Dok je publika gledala "Adaktarove", jedna od članova kontroverzne porodice koja je najviše pažnje izazivala je Viktorija, Adamova sestra. Kako se pisalo pre i tokom rijalitija, Viktorija je jedini član porodice, koji je bio u lošim odnosima sa ostalima.

Naime, ona jedina nije želela da menja svoje ime, iako je gotovo cela porodica to uradila, kako bi im i imena i prezime počinjali na isto slovo – "A". Iako su Adaktarovi pokušali da pikanterije sačuvaju za sebe, u javnost je isplivala informacija da je Viktorija dugo bila u lošim odnosima sa ostalim članovima porodice i da se uopšte ne slaže sa njima i njihovim načinom života. Jedno vreme navodno nisu ni komunicirali, ali je na kraju ipak poklekla.

Viktorija je nastavila da šokira i da bude svoja, te je na društvenoj mreži Instagram osvanula njena fotografija sa nepoznatom devojkom s kojom se strastveno ljubi i liže, što je diglo veliku pompu u javnosti.

Foto: instagram.com/adaktarviktorija

Viktorija Adaktar se ljubi sa devojkom

Mnogi su ovu sliku doživeli kao njeno prinanje da je naklonjena istom polu. Zbog toga je dobila čitav niz pozitivnih poruka koje su joj čestitale na hrabrosti da bude ono što jeste, poručivši joj da je život ionako previše kratak da ne bismo sebi dopustili da ljubimo one koje volimo. Međutim, Viktorija se još uvek nije obratila javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading