BORIS REŽAK OPLEO PO KOLEGAMA: "Danas svako može da peva i lupi neku glupost!" (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Režak ne krije da mu se ne dopadaju novi muzički trendovi

BORIS REŽAK OPLEO PO KOLEGAMA: "Danas svako može da peva i lupi neku glupost!" (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić

Boris

Pevač Boris Režak već decenijama brani boje popularne muzike, a da pritom nije pao u iskušenje da pribegne mnogim muzičkim trendovima koje diktira domaće tržište, o kojima po svemu sudeći nema toliko pozitivno mišljenje. 

Pevač se retko pojavljuje u javnosti, a kako sam tvrdi ne sviđa mu se muzika koja se već godinama forsira na domaćem tlu. 

-Odavno sam shvatio da, što se tiče muzičkog pravca koji dominira domaćom scenom, nama pop pevačima nema pomoći. Ja sam se zavukao u neki svoj mikro svet. Kada kažem da je danas sve dozvoljeno, mislim na to da danas može svako da peva i da lupi neku glupost. Nisam od onih koji vole da sve izbaci iz sebe, volim da postiji nekakav sistem vrednosti, bonton i tako dalje - objasnio je Režak za Republiku, pa dodao: 

-Smatram da poslednjih 30 godina kod nas postoji ekspanzija loše muzike. Naravno, ima tu dobrih muzičara i izvođača, koji vremenom popuste nad tim silnim pritiscima, pa prozivode muziku koje tržište diktira. Ne želim da kvarim sliku o sebi i ostaću dosledan muzici kojoj sam veran od početka- objašnjava Boris. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Režak (@borisrezak)

 

Bez obzira na to što nije pobornik novih muzičkih pravaca, muziku deli na dobru i na lošu, pa ne krije da voli odabrane narodne pesme, pa je svojevremeno snimo duet sa kolegom Halidom Bešlićem. 

-Naravno da volim neke narodne pesme. Recimo, muziku Tome Zdravkovića, Zvonka Bogdana, volim dobru tamburicu. Ne bežim od toga. Snimio sam čak i duet sa Halidom Bešlićem, želeo sam da spojim dva muzička pravca. Naravno, ponavljam, u svemu postoji dobra i loša muzika - rekao je on. 

Šta je još rekao Boris Režak, poslušajte u video zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading