SIN MARIJE VELJKOVIĆ KRENUO NJENIM STOPAMA: Otkrila kakav savet su mu Rasko i ona dali, pa progovorila o romansi sa kolegom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.11.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković priznaje da će ovu godinu pamtiti po velikoj ljubavi koja joj se dogodila

SIN MARIJE VELJKOVIĆ KRENUO NJENIM STOPAMA: Otkrila kakav savet su mu Rasko i ona dali, pa progovorila o romansi sa kolegom! (VIDEO)

Foto: Republika

Voditeljka Marija Veljković u poslednje vreme privlači veliku pažnju ljubavnom romansom sa kolegom Rastkom Jovanovićem, a atraktivna voditeljka i glumica sada otkiva kako njena deca reaguje na to što joj je ljubavni život pod budnim okom javnosti, ali i ovom prilikom otkriva da njen sin kreće majčinim stopama. 

Voditeljka i glumica se osvrnula na godinu koja se uveliko bliži kraju, pa priznala da će je pamtiti po velikoj emociji koja joj se dogodila, ali i otkrila koliko je otežavajuća okolnosti što se Rastko i ona bave javnim poslom: 

-Jeste, zaista se lepo osećam. Uvek kažem kako je lepo kada se dve duše pronađu. Rastko i ja se bavimo javnim poslom, tako da jedno drugo razumemo i podržavamo. Ume da bude teža okolnost to što smo javne ličnosti, ali jedno drugo samim tim bolje razumemo - objasnila je Marija za Republiku. 

Republika

Foto: Republika

Marija Veljković

Veljkovićeva ne krije da njena deca iz dana u dan postaju svesnija da je njihova mama javna ličnost, pa je ovom prilikom otkrila i da njen najstariji sin kreće majčinim stopama: 

-Moj najtariji sin već šest meseci radi na jednom projektu, ima ulogu u seriji. Pustila sam ga da bi sam zaključio da li mu se taj poziv sviđa ili ne, da ne misli da mu nešto branim. Na moju nesreću, dopalo mu se - tvrdi Marija, a onda dodaje kakav su mu Rastko i ona dali savet.

-Ne savetujemo ga ni Rastko, a ni ja. On ide u školu glume i prepustila sam pedagozima da ga nauče. Drugačije je kada ste roditelj, sve što je naučio, naučio je od pedagoga. Na primer, moji roditelji su se uhvatili za glavu kada sam im rekla da želim da se bavim glumom. Moj dete snima od 7 sati svakog jutra na Staroj planini, naravno da se smrzne. Želela sam da vidi i tu stranu posla, pa onda da sam odluči - istakla je ona. 

Šta je još rekla Marija Veljković, saznajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Caesar

30.11.2022 09:43

Foliranje i opet foliranje Marija.Ništa od ovoga nije tačno.Ti si sina i preko kreveta nametnula nekom režiseru.Ko treba da ga savetuje,Rastko,neostvareni roditelj i glumac ili njegov biološki otac Milan?A o "rođenju" ljubavi tek će da se vidi,do kad i kako.Pumpaj usta,zateži se i ućuti jer si licemerno lažna...čim otvoriš usta u eter ide samo laž do laži.