TRAGEDIJA: Kolumbijski fudbaler PREMINUO na treningu!

Autor:

Sport

30.11.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti.

TRAGEDIJA: Kolumbijski fudbaler PREMINUO na treningu!

Foto: Tanjug/AP

Andres Balanta

Fudbaler Atletiko Tukumana, Andres Balanta (23), preminuo je na treningu ove ekipe.

Njemu se naglo slošilo, prebačen je u bolnicu, ali je ubrzo konstatovana smrt.

Kolumbijac je imao samo 23 godine, a život je izgubio jer ga je izdalo srce. Ove loše vesti potvrdili su klub, ali i Fudbalski savez Kolumbije.

Takođe, tužnu vest je saopštio i doktor Gustavo Portela iz Deportivo Kalija, inače Balantinog matičnog kluba, pošto je u Tukumanu na pozajmici.

- Posle ručka je radio aktivno, ali se odjednom samo osvestio. Pokušali su da ga povrate, ubrzo su ga prebacili u bolnicu. Imao je aritmiju i zastoj srca. Više nisu uspeli da ga vrate. Uradiće se autopsija, kako bismo saznali šta se tačno dogodilo. Zasad nemamo preciznije informacije. Ovo može da bude srčani ili neurološki problem - poručio je Portela.

 

 

Balanta se nedavno vratio u Argentinu iz Kolumbije, kako bi započeo sa pripremama pred novu sezonu. Bio je šampion Kolumbije pre nego što se preselio u Tukuman.

Srce ipak nije izdržalo poslednje napore...

U dosadašnjem toku karijere Andres Balanta nastupao je za Deportivo Kali za koji je na 116 utakmica postigao četiri, a namestio jedan gol i za Atletiko Tukuman gde je na sedam mečeva zabeležio jednu asistenciju.

Uspeo je da upiše i tri utakmice za U23 reprezentaciju Kolumbije. Igrao je na poziciji defanzivnog veznog i pred njim je bila velika karijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading