TUGA NA "KARAĐORĐU": Preminuo čovek koji je učestvovao u poslednjem trofeju Vojvodine!

Autor:

Sport

29.11.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život je podredio novosadskom velikanu.

TUGA NA "KARAĐORĐU": Preminuo čovek koji je učestvovao u poslednjem trofeju Vojvodine!

Foto: Pixabay

Sveća

Tužne vesti stigle su nam iz Novog Sada.

Dugugodišnji član uprave fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljub Samardžić, preminuo je u 74. godini života.

Samardžić je višedecenijski član Skupštine i nekadašnji predsednik FK Vojvodina, a učestvovao je i u poslednjem trofeju tima sa "Karađorđa" kada je 2020. godine osvojen Kup Srbije.

Tužne vesti objavio je klub na svom Instagram profilu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

- Tužnog srca, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je član Skupštine FK Vojvodina i nekadašnji predsednik našeg kluba Dragoljub Samardžić preminuo jutros u svojoj 74. godini. Bio je član Upravnog odbora FK Vojvodina u vreme kada je 2020. godine osvojen drugi Kup Srbije u klupskoj istoriji, a neposredno nakon toga je preuzeo i funkciju predsednika kluba. Sa nje se povukao u maju ove godine, nakon čega je deo kluba ostao kao član klupske Skupštine. Takođe je obavljao i funkciju savetnika gradonačelnika Novog Sada za investicije. Kao golman, imao je i zavidnu sportsku karijeru, pošto je, kao jedan od najmlađih u timu, bio deo ekipe Vojvodine koja je 1966. godine osvojila titulu šampiona Jugoslavije, posle čega je karijeru nastavio u Holandiji. Početkom ovog veka, obavljao je i funkciju sportskog direktora FK Vojvodina. Njegovoj porodici, prijateljima, Gradu Novom Sadu i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće - stoji u objavi.

Vreme i mesto komemoracije i sahrane Dragoljuba Samardžića biće poznati naknadno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading