GENI SU ODRADILI SVOJE: Biljana Jevtić o sinu Ivanu koji želi da krene stopama roditelja, a evo šta mu je prvo rekla! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jevtić tvrdi da njen sin ima mnogo talenta za pevanje

GENI SU ODRADILI SVOJE: Biljana Jevtić o sinu Ivanu koji želi da krene stopama roditelja, a evo šta mu je prvo rekla! (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Biljana Jevtić

Biljana Jevtić, nastupila je večeras rame uz rame sa suprugom Aleksandrom Acom Ilićem na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije", a pred sam početak nastupa potvrdila je za naš portal vest koju su ovih dana prenosili domaći mediji - da njen i Acin sin Ivan želi da krene stopama roditelja. 

Naime, pevačica je priznala da dugo nije znala čime njen sin Ivan želi da se bavi, advokaturom ili pevanjem:  

-Ivan stvarno lepo peva, geni su odradili svoje, ima mnogo talenta. Kada je bio mali, nije želeo da se bavi pevanjem. To se menjalo sa njegovim odrastanjem. Upisao je Prvni fakultet u Beogradu, trenutno je apsolvent. Sada već izlazi sa društvom, oni znaju da on lepo peva, pa mu traže da im zapeva nešto. Uvek mu kažu: "Jao, Ivane, kako ti lepo pevaš!" Tako je verovatno i stekao samopouzdanje i sada želi. Ja mu kažem: "Nema problema, završi fakultet, pa pevaj, ko ti brani!" - rekla je Biljana Jevtić za Republiku. 

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Biljana Jevtić na manifestaciji "Zvuci Srbije"

Pevačica je otkrila šta misli o novim muzičkim trendovima koji se pojavljuju, pa istakla da nije presudno imati samo jednu dobru pesmu, već da su bitne godine truda i rada. 

-Znate šta, ja nisam vidovita, ne znam da li nešto može da opstane, ili ne. Ima tu mnogo dece, koja, kao i moj sin, mnogo lepo pevaju. E sada, pitanje je kako će voditi svoju karijeru. Ako snimiš pesmu, nije nužno i da ćeš opstati na estradi. Potrebno je da budeš tu nekih 10, 15 godina, da krčiš svoj put, a sve ostalo je stvar okolnosti - otkrila je pevačica. 

Šta je još rekla Biljana Jevtić, pogledajte u video-prilogu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading