ACA ILIĆ USKORO SLAVI 40 GODINA KARIJERE: Pevač otkrio TAJNU trajanja na muzičkoj sceni: "Ništa nije bilo na silu" (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Ilić na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije" pevao je svoj veliki hit "Ne daj se generacijo"

ACA ILIĆ USKORO SLAVI 40 GODINA KARIJERE: Pevač otkrio TAJNU trajanja na muzičkoj sceni: "Ništa nije bilo na silu" (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Aca Ilić

Naš poznati pevač Aleksandar Aca Ilić, večeras je zajedno sa svojom suprugom Biljanom Jevtić, nastupio na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije", na kojoj je pevao njegov poznat hit "Ne daj se generacijo", a ovom prilikom je otkrio da je na domaćoj muzičkog sceni skoro četiri decenije. 

Ilić je dobro odabranim pesmama i moćnom interpetacijom krčio sebi put na domaćoj muzičkoj sceni, na kojoj traje već skoro 40 godina. 

-U martu će biti 40 godina kako se bavim muzikom profesionalno, a bavio sam se i ranije. Ako volite ono što radite, ako verujete u sebe, zaista nije mnogo teško. Ništa tu nije bilo na silu, sve je teklo svojim tokom, prihvatili su me odmah u startu, posle toga je sve bilo lakše. Nisam imao trnovit put, sve je išlo glatko, i dalje ide - objasnio je Ilić za Republiku. 

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Aca Ilić na manifestaciji "Zvuci Srbije"

U moru različitih stilova, trendova i velike konkurencije, Aca Ilić je otkrio tajnu svog dugogodišnjeg trajanja na domaćoj muzičkoj sceni: 

-Potrebno je da budete ono što jeste, nemojte da ekperimentišete sa raznim stilovima koji se pojavljuju. Budite prepoznatljivi po svom glasu i interpretaciji. Možda ne prođe na prvu loptu, ali vremenom budite sigurni da hoće - rekao je pevač. 

Šta je još Ilić rekao, pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading