VATRENO, NERVOZNO, PANIČNO: Nadica Ademov priznala gde će provesti novogodišnju noć, pa otkrila kako će bodriti reprezentaciju Srbije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov zajedno sa mnogim starijim kolegama nastupila je na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije".

VATRENO, NERVOZNO, PANIČNO: Nadica Ademov priznala gde će provesti novogodišnju noć, pa otkrila kako će bodriti reprezentaciju Srbije! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačica mlađe generacija Nadica Ademov, zajedno je rame uz rame sa starijim koleginicama nastupiti na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije", a ovoga puta otkrila je koja pesma joj je najdraža sa albuma prvenca, kako će provesti Novu godinu, ali i bodriti fudbalsku reprezentaciju Srbije na svetskom prvenstvu. 

Od nastupa na "Zvucima Srbije" Nadica očekuje mnogo, a pevačica ne krije da će dati sve od sebe kako bi publika koja nju sluša bila zadovoljna. 

-Očekujem da se narod dobro provede. Daću sve od sebe da Perica Vasić, koji je organizator svega ovoga, bude prezadovoljan sa nama i da bude sve onako kako je on zamislio - rekla je Nadica za Republiku, pa dodala koju pesmu bi izdvojila sa poslednjeg albuma. 

-Sve su pesme na svoj način lepe, ali izdvojila sam pesmu "Šapat vetrova". Stvarno je nekako posebna, puna emocija i prava tužna ženska pesma, a tako se album i zove. U januaru, ili februaru možete da očekujete od mene nešto novo- objasnila je pevačica. 

Republika

Foto: Republika.rs

Nadica Ademov na manifestaciji "Zvuci Srbije"

Ni ove godine, kao ni proteklih, pevačica neće biti u prilici da zagrli najbliže u novogodišnjoj noći, što joj, kako priznaje, teško pada. 

-Nova godina će da bude radna, provešću je u Bosni, kao i svake godine moram da radim. Verujte mi da sam se uželela Nove godine sa porodicom, da sa njima provedem novogodišnju noć, ali, nažalost, ne može - objasnila je ona. 

Nadica je ovom prilikom otkrila na koji će način bodriti fudbalsku reprezentaciju Srbije na svetkom prvenstu u Kataru:  

-Vatreno, nervozno, panično, kao i svi mi. Ko god da postigne prvi gol, želim im da prođu dalje i svu sreću ovog sveta - dodala je ona.

Šta je pevačica još rekla, pogledajte u video zapisu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading