NJIH DVOJE ZAJEDNO PEVAJU NA ROMSKIM SVADBAMA: Jana progovorila o duetu sa poznatim pevačem, pa otkrila kako je nastao njen veliki hit (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Todorović nastupila je na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije".

NJIH DVOJE ZAJEDNO PEVAJU NA ROMSKIM SVADBAMA: Jana progovorila o duetu sa poznatim pevačem, pa otkrila kako je nastao njen veliki hit (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Jana

Na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije" među mnogim poznatim pevačima nastupala je i Jana Todorović, koja je ovom prilikom progovorila o njenom velikom autobiografskom hitu, ali i novoj duetskoj pesmi sa našim poznatim pevačem Šerifom Konjevićem.

Na "Zvucima Srbije" Jana je otpevala njenu poznatu baladu "Odvedi me srećo tamo daleko", a upravo ovom prilikom otkrila je da joj je upravo ta pesma autobiografska.

-Ima mnogo pesama koje su mi donele veliki uspeh, kao što je "Šta će ti pevačica", ali autobiografska pesma mi je svakako ova koju večeras pevam. Kada sam prvi put čula "Odvedi me srećo tamo daleko", nekako sam se pronašla i rekla sam to je to. Čini mi se kao da je juče izašla, a ne pre 21 godinu - rekla je Jana za Republiku. 

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Jana Todorović na manifestaciji "Zvuci Srbije"

Jana je ovom prilikom otkrila i svoje dalja poslovne planove, kao i to kako je došlo do dueta sa poznatim pevačem Šerifom Konjevićem. 

-Snimila sam tri nove pesme, jedna je duet sa Šerifom Konjevićem. Nas dvoje već dugo vremena pričamo o duetskoj pesmi, ali se zaista ona do sada nije pojavljivala. Došao je trenutak kada su nam ljudi ponudili odličnu baladu. Nas dvoje zajedno radimo romska veselja i uvek pričamo o zajedničkoj pesmi. Pristao je na prvu, jedva čekam da je čujete - dodala je Todorovićeva. 

Šta je Jana Todorović još rekla, pogledajte u video-zapisu na početku teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading