NOVA DRAMA NA ESTRADI! Mahrina u suzama zbog Teodore Džehverović, pevačica napravila SKANDAL: "Ne mogu da verujem da si ovo objavila..." (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.11.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda Marina Cvetkovič, poznatija kao Mahrina, proslavila se u jednom muzičkom takmičenju, a u kojem joj je mentorka bila Teodora Džehverović, međutim, njih dve više nisu o dobrim odnosima.

NOVA DRAMA NA ESTRADI! Mahrina u suzama zbog Teodore Džehverović, pevačica napravila SKANDAL: "Ne mogu da verujem da si ovo objavila..." (VIDEO)

Foto: ATA Images, Tik Tok

Pevačica Teodora Džehverović otpratila je sa Instagrama koleginicu Mahrinu, kojoj je bila mentorka u muzičkom takmičenju. Mahrina je, naime, prethodno upitala Teodoru za saradnju, a Džehverovićeva joj je tada poručila da će joj se javiti sledeće godine, što su mnogi, pa i mlada pevačica, protumačili kao negativan odgovor na poziv za duet.

@mahrinaye

Je l ovo znaci da hoce?

♬ original sound - mahrinaye

Mahrina je nakon toga javno podelila njihovu prepisku, a to se Teodori nimalo nije svidelo.

- Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti... Nisam ovo očekivala - poručila joj je Teodora, što je Cvetkovićeva takođe podelila sa fanovima na platformi TikTok uz objašnjenje da je želela samo da ima duet sa svojom mentorkom.

- Izvini, nisam znala da ti smeta da javno prikazujem tvoje poruke. Nije bilo lepo od mene, ali samo sam želela duet - istakla je ona u videu na pomenutoj mreži.

@mahrinaye

Izgleda da se malo naljutila ♬ original sound - mahrinaye

Međutim, Džehverovićeva nije odustajala od svog stava, a da joj je prilično zamerila taj potez govori i činjenica da ju je otpratila na društvenoj mreži Instagram.

- Teodora me je otpratila sa Instagrama. Moja mentorka...Od jedne želje da snimimo duet, ostala sam i bez praćenja. Ne samo da neću snimiti duet, nego sam 10 svetlosnih godina daleko do toga - rekla je Mahrina kroz suze u najnovijem videu.

@mahrinaye Teodora pls zaprati me necu te vise pitati za duet… @teodoradzehverovic97 ♬ original sound - mahrinaye

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading