TAJKUNSKI MEDIJI U ŠOKU: Ovo nikako ne mogu da podnesu - udarili na Vučića iz sve snage!

Autor:

Vesti

22.11.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžment N1 i Nove S uhvatila neverovatna panika.

TAJKUNSKI MEDIJI U ŠOKU: Ovo nikako ne mogu da podnesu - udarili na Vučića iz sve snage!

Foto: printscreen

Princip funkcionisanja tajkunskih medija je odavno poznat, ali posledni primer slikovito pokazuje šta ima je prioritet: Udar na predsenika Vučića i Vladu Srbije po svaku cenu.

Svetski, ali i prištinski mediji, pa čak i Kurtijeva opozicija juče je jednoglasno istakla da je predsednik Vučić nedvosmisleno pobednik pregovora u Briselu.

Međutim, tajkunski mediji ovu činjenicu jednostavno ne mogu da prihvate.

Menadžment N1 i Nove S uhvatila je neverovatna panika zbog Vučićeve pobede pa su brže bolje pokušali da predstave svoju verziju "istine".

U svom naporu da što jače napadnu predsenika i Vladu Srbije pohrlili su da što pre pozovu kvazi-pratriote u svoje emisije sa samo jednim već dobro poznatim ciljem - da "pokažu" da je Vučić izgubio!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.11.2022 19:32

Pod HITNO u zakon uneti - obavezno sankcionisanje ovakvih, tj. odgovornost za vređanje države i predsednika države. Ove lenštine što imaju toliko bogatstvo - a neradnici: nit kopali, niti žnjeli. U zatvor (na lebu i vodi) i u rudnik da izbace negativnu energiju. To je Božji greh!! Ni gram mozga, pa što to bogatstvo ne ulože u Srbiji, osnuju fabrike i zaposle radnike, da rade nešto korisno , (društveno korisno: Šolak, Djilas i ostali, može i Čanak sa njima), bre !!