VESIĆ O SASTANKU U BRISELU: Vučić je pokazao da je čovek od reči, a Srbija pouzdan partner svima koji je poštuju

Autor:

Vesti

21.11.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocenio je da Kurtiju nedostaje osećaja za realnost.

VESIĆ O SASTANKU U BRISELU: Vučić je pokazao da je čovek od reči, a Srbija pouzdan partner svima koji je poštuju

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs PREDRAG MITIC/ nr

Goran Vesić i Aleksandar Vučić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio na Fejsbuku se povodom današnjeg sastanka srpske i albanske strane u Briselu.

Tokom današnjih, dugotrajnih, teških i iscrpljujućih razgovora u Briselu predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je strpljenje, doslednost i spremnost za kompromis. Pokazao je pre svega da je čovek od reči, a da je Srbija pouzdan partner svima koji poštuju našu zemlju - navodi Vesić.

Reakcije iz sedišta Evropske unije, nastavlja on, pokazuju da čak i oni koji su priznali, suprotno međunarodnom pravu, samoproglašenu nezavisnost Kosova i Metohije poštuju ono što Srbija radi.

Ta dešavanja Vesić ocenjuje kao "veliku pobedu predsednika Vučića, kao i pobedu celog našeg naroda i države".

- S druge strane, prištinski lider (Aljbin) Kurti pokazao je sve osobine jeftinog politikanta, višak sujete i zaljubljenosti u sebe i manjak razumevanja za sve druge. A pre svega nedostatak osećaja za realnost. Pružam punu podršku našem predsedniku u želji da sačuva mir i stabilnost koji su preko potrebni i građanima Srbije i celom regionu - zaključuje Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading