RAMUŠ RUŠI KURTIJA? Haradinaj: Ovo su njegovi poslednji trenuci da se zaustavi, inače ćemo mi biti primorani da to uradimo!

Autor:

Vesti

05.11.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer lažne države je nedavno jednostrano ukinuo Briselski sporazum.

RAMUŠ RUŠI KURTIJA? Haradinaj: Ovo su njegovi poslednji trenuci da se zaustavi, inače ćemo mi biti primorani da to uradimo!

Foto: Tanjug/AP

Za Aljbina Kurtija su ovo poslednji trenuci da razmisli i zaustavi uništavanje "zemlje", izjavio je lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj.

Što se tiče Kurtija, ovo su za njega poslednji trenuci da razmisli i zaustavi uništavanje zemlje, inače ćemo biti prinuđeni da ga zaustavimo, svim raspoloživim demokratskim sredstvima - poručio je Haradinaj, prenosi Alo.

Podsećamo, premijer lažne države Aljbin Kurti nedavno je jednostrano ukinuo Briselski sporazum izjavivši da neće implementirati obaveze koje je Priština preuzela u pogledu formiranja ZSO.

Predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji saopštili su ranije da se povlače iz skupštine, vlade i svih prištinskih institucija, kao i da suspenduju učešće u policiji i pravosuđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading