SVIĐA JOJ SE VLAHOVIĆ! Prelepa Hrvatica otkrila koga FAVORIZUJE u reprezentaciji Srbije!

Autor: Vladimir ZOGOVIĆ

Sport

23.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije simpatije prema napadaču Juventusa.

SVIĐA JOJ SE VLAHOVIĆ! Prelepa Hrvatica otkrila koga FAVORIZUJE u reprezentaciji Srbije!

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Ivana Knol, najpoznatija hrvatska navijačica, koju je atraktivan izgled i neobično oblačenje u bojama "kockastih" proslavilo na prethodna dva Svetska prvenstva, ne krije simpatije prema srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću.

Ona je model i instagram-zvezda koju prati skoro 580.000 ljudi, a neće propustiti ni Mundijal u Kataru, iako je kritikovala organizatore s Bliskog istoka. Prethodno, govorila je o favoritima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

- Navijam za sve komšije s obzirom na to da sam iz Čapljine, ali sam prvenstveno Hrvatica. Kada je reč o Srbiji, najatraktivniji fudbaler, prema mom mišljenju, jeste Dušan Vlahović, dok je u selekciji Bosne i Hercegovine to Edin Džeko - rekla je Ivana za Klix.ba uoči puta za Katar, koji se, kako tvrdi, iskomplikovao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

- Dečko i ja smo aplicirali za "hayya card" (prevoz tokom Mundijala, prim. aut.) još 1. novembra. Ja sam svoju dobila nakon 16 dana, a on još nije, tako da putujem sama. Ljudima su propale avionske karte, ulaznice za utakmice, rezervacije smeštaja... Mnogo ljudi je naprosto odustalo zbog toga - dodaje ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Planira da, osim Hrvatske, gleda još nekoliko selekcija.

- Naravno, pratiću sve utakmice Hrvatske, ali i neke druge ako uspem to da postignem. Želim da gledam i mečeve reprezentacija Amerike i Engleske - zaključila je Ivana Knol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading