PRAVILA SE MORAJU POŠTOVATI: Navijaču zabranjeno da sa LGBT obeležjem uđe na utakmicu! Katarci slave redara koji ga je vratio

Autor:

Sport

22.11.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morao je da se presvuče kako bi ušao na stadion.

PRAVILA SE MORAJU POŠTOVATI: Navijaču zabranjeno da sa LGBT obeležjem uđe na utakmicu! Katarci slave redara koji ga je vratio

Foto: Tanjug/AP

Navijači SAD u Kataru

Svetsko prvenstvo u Kataru počelo je u nedelju, utakmicom između domaće reprezentacije i selekcije Ekvadora, a dan kasnije su odigrana tri meča.

DEŠAVANJA SA MUNDIJALA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM PORTALU

Jedan od njih je bio susret Sjedinjenih Američkih Država i Velsa, koji je završen bez pobednika, a na njemu se dogodio jedan manji incident.

Naime, jedan od navijača se požalio da mu je zabranjeno da uđe na stadion u majici na kojoj je imao dugine boje.

- Redar je odbio da me pusti na stadion da gledam meč SAD - Vels, uz objašnjenje da moram da promenim majicu, pošto ova koju nosim nije dozvoljena - napisao je on, uz slefi na kom se vidi njegova odevna kombinacija.

Ubrzo mu je stigao odgovor jednog stanovnika Katara.

- Kao Katarac, ponosan sam na to što se dogodilo. Ne znam kada će Zapadnjaci shvatiti da njihove vrednosti nisu univerzalne. Postoje i druge kulture sa različitim vrednostima, koje treba podjednako poštovati. Ne zaboravimo da Zapad nije portparol čovečanstva - odgovorio mu je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading