SENZACIJA U KATARU: Mesi pisao istoriju u prazno, Saudijska Arabija SRUŠILA "Gaučose"!

Autor:

Sport

22.11.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David može protiv Golijata!

SENZACIJA U KATARU: Mesi pisao istoriju u prazno, Saudijska Arabija SRUŠILA "Gaučose"!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Argentina - Saudijska Arabija

Dočekali smo prvo veliko iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Fudbaleri Saudijske Arabije uspeli su da savladaju Argentinu sa 2:1 i tako naprave pravu senzaciju.

Nije delovalo da će Saudijci savladati Mesija i drugare jer je Argentina na poluvremenu imala sve - rano vođstvo golom upravo Mesija iz penala, igru i čak tri poništena pogotka posle asistencija iz VAR sobe.

Leo Mesi je ovim golom uspeo da se upiše u istoriju jer je postao prvi Argentinac koji je postigao pogodak na četiri Svetska prvenstva. Do sada je poput Dijega Armanda Maradone i Gabrijela Batistute uspeo da pogodi na tri Mundijala.

 

 

Uz Mesija su po četiri puta na smotri najboljih selekcija planete golove postizali i Pele, Uve Seler, Miroslav Klose i Kristijano Ronaldo.

Ipak, od starta drugog dela Saudijska Arabija uspela je da nametne svoj ritam igre i sa dva pogotka šokira Argentince! 

Prvo je Al Šehri u 48. minutu uspeo da postigne gol, a zatim je Al Davsari pet minuta kasnije pogodio za potpuni preokret.

Krenuli su Argentinci tada na sve ili ništa, ali je saudijska hobotnica Al Ovais činila čuda na golu i režirala najveću senzaciju u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva.

U samom finišu meča došlo je i do nezgodnog sudara između Jasera El Šahranija i golmana Al Ovaisa i El Šahrani je izvukao daleko deblji kraj. Iznet je sa terena i samo pukom srećom nije doživeo težu povredu. Njegovi saigrači su u samom finišu uspeli da se odbrane i prirede najveću senzaciju na ovom Svetskom prvenstvu i jednu od najvećih senzacija u istoriji Mundijala.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Zanimljivo je i to da se i ova utakmica, kao i skoro sve u dosadašnjem toku Mundijala igrala duže od 100 minuta zbog ogromne nadoknade. U ovoj grupi će se tokom dana odigrati još jedan meč kada će od 17 časova snage odmeriti Meksiko i Poljska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading