Bio deo SKANDALA, HAPŠEN sa STARLETAMA, a u Kataru ima ŠANSU KARIJERE!

Autor:

Sport

22.11.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće na terenu sa Mesijem.

Bio deo SKANDALA, HAPŠEN sa STARLETAMA, a u Kataru ima ŠANSU KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Slavko Vinčić

Sećate li se skandala u kom se našao slovenački sudija Slavko Vinčić?

Ne tako davno, 42-godišnji Vinčić uhapšen je kod Bjeljine kada se našao na jednom okupljanju na koje je upala racija.

U velikoj akciji policije i žandarmerije uhapšeno je 36 lica, a među njima se našao i poznati fudbalski sudija, kao i nekolicina starleta iz regiona, među kojima i Tijana "Ajfon".

Ispostavilo se da je Slavko Vinčić samo bio gost na ovoj žurci, te je posle davanje izjave pušten.

Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju - rekao je Vinčić tada u telefonskom razgovoru za slovenački portal 24ur.com

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Slavko Vinčić

 

Sada Slavko Vinčić ima šansu karijere. Perspektivni sudija koji već godinama pravdu deli na visokom nivou, naći će se na centru na utakmici Svetskog prvenstva koju će odigrati Argentina i Saudijska Arabija. Leo Mesi krenuće u svoj, verovatno poslednji, pohod na "zlatnu boginju", a pravdu će mu na prvoj utakmici deliti upravo Vinčić. 

Tokom prethodne dve godine perspektivni sudija je dobijao sve veće poštovanje UEFA i FIFA, pa je između ostalog sudio i mečeve u polufinalu Lige Evrope, odnosno četvrtfinale Evropskog prvenstva i na kraju finale Lige Evrope između Ajntrahta i Rendžersa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading