Navijači Irana BRUTALNO UDARILI po Englezu!

Autor:

Sport

21.11.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pred meč ovih selekcija.

Navijači Irana BRUTALNO UDARILI po Englezu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske

Fudbaleri Engleske počinju svoj put na Svetskom prvenstvu.

Gordi Albion meč prvog kola igraće protiv Irana, a pred ovu utakmicu viđena je jedna zanimljiva situacija.

Navijači Irana rešili su da prozovu Harija Megvajera, pa su defanzivcu Mančester junajteda uputili dve poruke i duhovito su, ali i brutalno udarili po njemu.

Tako se na jednom navodi da "zbog njega neće stići kući", a na drugom da mu je odbrana "katastrofalna". U pitanju su izmenjeni stihovi pesama "It’s coming home", navijačke himne Engleske, te "Freed from desire", koja se peva na stadionima širom sveta, a jednu takvu ima i Aleksandar Mitrović, "Mitro's on fire".

 

 

Fudbaler Mančester junajteda često se nalazi na meti kritika, ali je i dalje u prvom planu reprezentacije Engleske. Megvajer je do sada odigrao 47 utakmica za svoj nacionalni tim i postigao je sedam, a namestio jedan gol.

Debitovao je 2017. godine u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kom je Engleska uspela da savlada Litvaniju u gostima rezultatom 1:0. Jedini pogodak na tom meču postigao je Hari Kejn iz penala.

Podsetimo, Englezi i Iranci se na Svetskom prvenstvu u Kataru nalaze u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama i Velsom koji svoj meč igraju takođe u ponedeljak, samo od 20 časova.

U drugom kolu ove grupe sastaće se Engleska i Sjedinjene Američke Države, odnosno Iran i Vels, dok će u trećem na programu biti mečevi Engleska - Vels i Sjedinjene Američke Države - Iran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading