Heroj Ekvadora BEŽAO OD POLICIJE po terenu! Pobegao ORGANIMA REDA na NESTVARAN način! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.11.2022

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija!

Heroj Ekvadora BEŽAO OD POLICIJE po terenu! Pobegao ORGANIMA REDA na NESTVARAN način! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ener Valensija na meču Katar - Ekvador

Fudbaleri Ekvadora savladali su Katar na startu Svetskog prvenstva.

Događaje sa prvog dana Mundijala možete pratiti na lajv-blogu Republike.

Republika
 

Konačan rezultat bio je 2:0, a junak pobede bio je legendarni Ener Valensija koji je postigao tri gola, ali mu je jedan poništen.

Ne tako davno, Valensija je bio u centru pažnje jedne nestvarne situacije. On je 2016. godine uspeo da pobegne od policije i to u toku utakmice, na neverovatan način! 

O čemu se zapravo radilo?

Valensija je pred lice pravde morao da dođe zbog neisplaćenih alimentacija svojoj bivšoj ženi. Na meču u kom je Ekvador savladao Čile sa 3:0, policija je došla po Valensiju i agenti su bili raspoređeni po celom terenu. Čekali su da se utakmica završi kako bi ga uhapsili, ali je Valensija smislio neverovatan plan!

On je u 80. minutu pao na zemlju i isimulirao povredu posle koje su ga prevezli u bolnicu iz koje je on probao da pobegne, a zatim i napusti zemlju. I pored toga što je uspeo da pobegne sa terena, ruci pravde je dolijao u bolnici. 

Pošto se pojavio kod sudije, proces je obustavljen, a njegov agent Gonzalo Vargas je istakao:

- Ener je kao otac ispunjavao sve obaveze i čak je pokušavao sve kako bi provodio više vremena sa svojom ćerkom. Nažalost, zakoni naše zemlje imaju brojne rupe i osuđuju očeve koji čine sve za svoju decu.

Šta god da je po sredi, ovo je bio zaista genijalan plan bekstva fudbalera koji je bio junak prvog dana Svetskog prvenstva u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading