ARGENTINA JE SVETSKI ŠAMPION: Prelepa Agustina Gandolfo MIS Mundijala u Kataru! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.11.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 23 dana ljute borbe, dobili smo MIS Svetskog prvenstva.

ARGENTINA JE SVETSKI ŠAMPION: Prelepa Agustina Gandolfo MIS Mundijala u Kataru! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/printscreen/agus.gandolfo

Agustina Gandolfo

Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza, proglašena je po Vašim glasovima za MIS Svetskog prvenstva u Kataru.

U konkurenciji 32 devojke, čiji momci ili muževi imaju velike šanse da se nađu na Mundijalu, prezgodna Agustina Gandolfo je uspela da pobedi sve suparnice i na kraju osvoji ovu prestižnu nagradu.

Nakon preko 50% glasova u grupnoj fazi, Agustina je u osmini finala uspela da u derbiju savlada Lailu Hasanović, predstavnicu Danske. Nakon toga je savlada Saru Šmit, da bi u velikom derbiju u polufinalu pobedila Sofiju Milošević.

Veliko finale je donelo okršaj sa Patrisijom Morales, predstavnicom Gane i devojkom Injaki Vilijamsa, a sa oko 60% glasova Agustina nosi pobedu.

Argentinka je rođena 1996. godine, a postala je poznata kačeći videe na svom Instagram profilu, što joj je i donelo svetsku slavu. Na jednoj žurci se upoznala sa Martinezom, sa kojim je i danas u vezi. U galeriji ispod možete saznati i zašto je baš ona proglašena za MIS Mundijala.

Svetsko prvenstvo u Kataru je počelo juče, pobedom Ekvadora od 2:0 protiv selekcije domaćina. Turnir se nastavlja danas, kada su na programu tri nove utakmice, a Argentina će svoj debi na turniru imati u utorak protiv Saudijske Arabije. Sigurno je da će prisustvo Agustine Gandolfo na tribinama pomoći Argentini u pokušaju da stignu do svetske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading