UZEO SI 'KRVAVI NOVAC': Legendarni glumac otvorio Mundijal, pa se našao na METI NAPADA! Pažnju privukla i vladajuća porodica! (FOTO)

Autor:

Sport

20.11.2022

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego zanimljivo.

UZEO SI 'KRVAVI NOVAC': Legendarni glumac otvorio Mundijal, pa se našao na METI NAPADA! Pažnju privukla i vladajuća porodica! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Morgan Friman na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva

Svetsko prvenstvo u Kataru zvanično je počelo.

Događaje sa prvog dana Mundijala možete pratiti na lajv-blogu Republike.

Republika
 

Pre prvog meča u kom je Katar poražen od Ekvadora sa 2:0, viđena je i spektakularna ceremonija otvaranja.

Najveće iznenađenje na ceremoniji otvaranja bio je američki glumac Morgan Friman.

On je izveo uvodni govor pod nazivom "The calling", a za njim je nastupio član najpoznatijeg južnokorejskog benda BTS Jung Kook koji je izveo jednu od himni ovogodišnjeg prvenstva, na sceni mu se pridružio i katarski pevač Fahad al-Kubaisi.

Posle nastupa popularnog glumca na sceni se pojavio i katarski ambasador koji je poručio da su svi dobrodošli u ovu zemlju. Društvo su im pravili katarska pevačica i ljudi obučeni u tradicionalne nošnje zemlje domaćina prvenstva.

Katarski emir Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani obratio se danas publici okupljenoj na utakmici otvaranja. Zableženo je kako je katarski emir po dolasku na stadion poljubio ruku svog oca koji se pre više godina odrekao prestola u njegovu korist.

 

 

"Dejli mejl" za Morgana Frimana ima poseban epitet "osramoćeni" podsetivši na to da je glumac 2018. bio optužen za seksualno zlostavljanje osam žena.

Neimenovana žena je te godine za CNN rekla da ju je glumac seksualno zlostavljao. Zlostavljanje se dogodilo 2015. godine kada je ona radila kao asistentkinja produkcije na komediji “U velikom stilu”, u kojoj je Friman igrao. Optužila je glumca da ju je često neprimereno dirao kao i da joj je upućivao neprimerene komentare o njenom izgledu i odeći.

- Pokušao je da podigne moju suknju i pitao me je da li nosim veš - ispričala je tada.

Najmanje osam žena optužilo je Friman za nedolično ponašanje i napastovanje dok je sa njima sarađivao na snimanju filmova i na promotivnim događajima.

Posle njegovog nastupa u Kataru, Friman se našao na meti oštrih kritika da je uzeo 'krvavi novac' od zemlje domaćina (ne zna se da li mu je plaćeno zbog današnjeg angažmana). Njegovo pojavljivanje na ovogodišnjem SP-u usledilo je 12 godina nakon njegovog pokušaja da SAD bude domaćin takmičenja. Bio je to krajnje nespretni pokušaj kojim je, kako se komentariše, osramotio Ameriku. Nazivaju ga sada tajnim agentom spavačem Katara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading