JEDNA TABLETA JE DOVOJNA DA NAMEŠTAJ BUDE KAO NOV: Efikasno sredstvo pravi ČUDO!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo se napravi, a olakšaće čišćenje nameštaja.

JEDNA TABLETA JE DOVOJNA DA NAMEŠTAJ BUDE KAO NOV: Efikasno sredstvo pravi ČUDO!

Foto: pixabay.com

Danima već kruži trik koji je zaludeo sve koji su se do sada mučili sa čišćenjem nameštaja. Svi tvrde da je ovo jedan od najefikasnijih načina čišćenja nameštaja, a da pri tom ne morate mučno da trljate i potrošite sate na ovaj kućni posao. Jedno tretiranje bi trebalo da bude dovoljno da nameštaj osvežite i očistite od mrlja, a posle ovoga biće kao nov.

Da li ste znali da tableta za mašinu za sudove ima mnogobrojne primene? Upravo ona može da posluži i besprekorno očisti vaš nameštaj. Potrebna vam je vrela voda, jedna tableta i krpa kojom ćete čistiti.

U jednu posudu stavite vrelu vodu i jednu tabletu za mašinu za sudove. Razmutite je viljuškom. Uzmite poklopac, srednje veličine od nekog lonca i krpu za čišćenje. Krpu potopite u vodu, iscedite je i obložite je preko poklopca. Uhvatite ručku i držite delove krpe, kako ne bi spale, a onda samo prelazite preko nameštaja.

Foto: pixabay.com

Dnevna soba sive boje

Sve ovo možete oprati tabletom za mašinu za sudove

I nameštaj nije jedino što će blistati nakon tablete za pranje sudova. Ako se mučite da očistite unutrašnjost rerne, rastopite tabletu u toploj vodi i operite staklo na vratima rerne. Čišćenje sudopere takođe može biti baš lako, ako tabletom uz toplu vodu istrljate zidove sudopere. Kante za smeće su verovatno posebno odvratne, pogotovo kada se ostaci hrane razliju svuda po njoj. Zato je dobro da je lepo očistite bar dva puta godišnje. Kantu napunite toplom vodom, stavite tabletu i ostavite tako sat vremena. Isperite je nakon jednog sata.

Tabletom možete osvežiti prostor!

Kuća nakon kuvanja se uglavnom oseća na to što smo spremali za jelo, a mirisa se možete rešiti uz pomoć magične tablete. U veći lonac sipate vodu, dodate tabletu i na nižoj temperaturi ostavite da vri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading