IMAMO HEROJA SVETSKOG PRVENSTVA: Defanzivac Velsa igrao uprkos porodičnoj TRAGEDIJI!

Autor:

Sport

22.11.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko Vilijams je heroj dosadašnjeg toka Mundijala.

IMAMO HEROJA SVETSKOG PRVENSTVA: Defanzivac Velsa igrao uprkos porodičnoj TRAGEDIJI!

Foto: Tanjug/AP

Neko Vilijams

Fudbaleri Velsa odigrali su 1:1 u meču prvog kola grupe B na Svetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je Sardžent doveo u prednost, a Bejl sa bele tačke postavio konačan rezultat. Ipak, heroj nije ni Geret Bejl, ni Sardžent, već Neko Vilijams.

Treći dan Mundijala možete uživo pratiti na live blogu.

Defanzivac Liverpula, na pozajmici u Notingem Forestu odigrao je protiv Sjedinjenih Američkih Država bez sumnje najteži meč u dosadašnjem toku karijere, ali ne zbog činjenice što je sa druge strane imao teške protivnike, već zbog toga što mu je 24 sata pre utakmice saopšteno da mu je preminuo deda.

Foto: Tanjug/AP

Vels je izvukao remi na otvaranju prvenstva

U pitanju je osoba koja je proputovala hiljade kilometara kako bi pratila dosadašnju karijeru mladog fudbalera. Svog unuka je redovno pratio na tribinama od najranijih fudbalskih dana, a nema sumnje da je bio ponosan što se Neko našao i među putnicama za Katar.

Ipak, nažalost nije doživeo i da svog unuka vidi i na startu Mundijala.

 - Juče sam dobio najtežu vest sa kojom sam morao da se suočim, a to je da slušam majku kako mi govori da je deda preminuo prošle noći. Bio je svuda širom sveta da me gleda kako igram fudbal, od trenutka kada sam počeo sa šest godina u Liverpulu. Nikada mi nije govorio da sam odigrao dobru utakmicu, već da svaki dan moram da budem još bolji. Zbog toga sam sada ovde -  poručio je Vilijams.

Neko ima 21 godinu, a Notingem Forest ga je letos doveo iz matičnog Liverpula za obeštećenje od 20 miliona evra. Dodao je i da ovu utakmicu posvećuje svom dedi.

- Ovu utakmicu posvećujem njemu, jer znam da je gore i da ponosno gleda u mene. Za sve, molim vas, negujte što imate priliku da ste sa voljenima, jer nikad ne znate kad vam to može biti oduzeto - dodao je Vilijams.

Naredni duel će Vels odigrati 25. novembra, a rival će biti selekcija Irana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading