ISPLIVAO SASTAV BRAZILA? Tite napada Srbiju sa DVA IZNENAĐENJA, zbog Vlahovića promenjen plan!

Autor:

Sport

22.11.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li "Orlovi" do pobede?

ISPLIVAO SASTAV BRAZILA? Tite napada Srbiju sa DVA IZNENAĐENJA, zbog Vlahovića promenjen plan!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila

Euforija je dostigla tačku ključanja - do utakmice između Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu ostalo je još dva dana!

"Orlovi" će na teren u četvrtak od 20 časova, a po jednom od najvećih brazilskih medija "Globu" Tite će na teren izvesti tim sa dva iznenađenja.

Najveće promene biće u defanzivi gde će Brazilci ubaciti u vatru dva igrača Juventusa, Danila i Aleksa Sandra, kako bi sačuvali saigrača iz kluba Dušana Vlahovića.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

 

Na golu će u konkurenciji biti Alison i Ederson, ali se očekuje da počne čuvar mreže Liverpula, dok će ostatak poslednje linije činiti Tijago Silva i Markinjos.

U centralnom delu veznog reda mogli bi da budu Kazemiro i Paketa, a ofanziva je paklena, ali i bez pravo špica - Rafinja, Nejmar, Vinisijus i Rišarlison bi mogli da budu pretnja "Orlovima".

Dakle, startnih 11 Brazila bi trebalo da izgleda ovako:

Alison – Aleks Sandro, Tijago Silva, Markinjoš, Danilo – Kazemiro, Paketa – Rafinja, Nejmar, Vinisijus - Rišarlison.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rišarlison i Nejmar

 

Fudbaler Srbije, Darko Lazović, istakao je da "Orlovi" mogu protiv Brazila i da je siguran da naš nacionalni tim Nejmar i ostatak ekipe jako poštuje:

- Strah je možda gruba reč, ali sigurno da nas poštuju i da će maksimalno ozbiljno spremiti utakmicu. Voleo bih da nas potcene i dugo ga nisu osvojili i čekaju to zlato. Mislim da se mi dosta pitamo - rekao je Darko Lazović na konferenciji za medije.

Uz Srbiju i Brazil u ovoj grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru se nalaze i Švajcarska i Kamerun. "Orlove" posle Brazila čekaju iskušenja protiv Kameruna (28. novembar, 11:00) i Švajcarske (02. decembar, 20:00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading