RAZMENJUJU NEŽNOSTI U JAVNOSTI! Marija Veljković i Rastko Janković ne mogu da se obuzdaju, grle se i ljube na javnom mestu! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.11.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković i Rastko Janković uživaju u javnosti.

RAZMENJUJU NEŽNOSTI U JAVNOSTI! Marija Veljković i Rastko Janković ne mogu da se obuzdaju, grle se i ljube na javnom mestu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditeljka Marija Veljković razvela se od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i zajedno sa njima se vratila u svoj devojački stan.

Utehu nakon kraha braka našla je u glumcu Rastku Jankoviću sa kojim uživa u ljubavi. 

Paparaco ekipe Republike uhvatila je par kako razmenjuju nežnosti u javnosti. Njih dvoje su izašli iz automobila, a onda nasred parkinga počeli da se grle i ljube, te je jasno da svoju sreću ne kriju i da uživaju u ljubavi.

Podsetimo, njih dvoje su se nedavno prvi put zajedno pojavili u javnosti i tom prilikom progovorili o svojoj vezi.

- Ovo je prvi put da se pojavljujemo u javnosti. Obično smo zajedno uvek kada smo van Beograda. Uveče moram da priznam da slabije izlazimo. Volimo više kućne varijante i da se družimo sa prijateljima - rekao je Rastko za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr, Hannibal

19.11.2022 10:16

Glume ludilo.Njeno ponašanje je diskutabilno.Postavlja slike na Instagramu kao infantilna tinejdžerka,starleta,pokazujući svoju "lepotu",šatro seksepil.Rastko je neće još dugo tolerisati.On je ozbiljan čovek a Marija se ponaša nezrelo,da ne kažem k*urvinski.Nije je sramota ni od dece ni od koleginica na poslu koje su pristojne i moralne osobe.Put bez povratka...to je izabrala.