DANIJELA PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU OD OGNJENA AMIŽDIĆA! Manekenka otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem, pa dodala: Išla sam na PSIHOTERAPIJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.11.2022

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Dimitrovska o odnosu sa Ognjenom Amidžićem.

DANIJELA PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU OD OGNJENA AMIŽDIĆA! Manekenka otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem, pa dodala: Išla sam na PSIHOTERAPIJE! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Manekenka Danijela Dimitrovska nedavno se razvela od voditelja Ognjena Amidžića, oni nisu želeli da pričaju o krahu braka, a sada je Danijela na otvaranju radija Lola progovorila o kraju ljubavi sa Ognjenom.

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, zapravo u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela koja je istakla da joj je sestra velika podrška:

Republika

Foto: Republika

Danijela Dimitrovska o Ognjenu Amidžiću

- Mislim da je Ivana mnogo lepša od mene. Ona je neko ko se bavi psihologijom. Kada imate taj mir i balans, onda dodatno zračite. Ja sam starija i onda sam više zaštitnički nastrojena prema njoj - rekla je manekenka i priznala da li joj sestra pomaže savetima, kao i da li je bila na psihoterapijama.

Republika

Foto: Republika

Danijela Dimitrovska o razvodu

- Uvek je tu uz mene i uvek joj se obratim za savete. Psihoterapije su mi bile potrebne ranije, kako bih podnela naporan rad i putovanja, budući da sam sa 15 godina uplovila u manekenske vode. Smatram da je odlazak kod psihologa mentalna higijena i da svako treba da se brine o svojoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading