SINANOV SIN STRAHUJE ZA PORODICU: Alen Sakić KRIJE DECU zbog brata Rašida!

Autor:

Zabava

17.11.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen i Rašid nisu u najboljim odnosima od smrti pevača.

SINANOV SIN STRAHUJE ZA PORODICU: Alen Sakić KRIJE DECU zbog brata Rašida!

Foto: youtube.com/printscreen

Sin pokojnog pevača narodne muzike Sinana Sakića Alen Sakić partnerku i decu nikada ne eksponira u javnosti, a kako smo saznali, to je zbog problematičnog brata Rašida, kom se sada sudi zbog debelog kriminalnog dosijea i paljenja porodične kuće u Loznici. Alen i Rašid nisu u najboljim odnosima još od Sinanove sahrane, ali se reper trudi da porodične nesuglasice drži dalje od očiju javnosti, za razliku od sestre Đulkice Sakić, koja je više puta govorila o nedelima svog brata. Kako Alen u medijima želi isključivo da priča na temu muzike, a ne porodičnih skandala, tako ne eksponira ni najmilije, iako mnogi tvrde da je to iz straha da im Rašid ne naudi.

Republika

Foto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

Rašid Sakić

- Alen nikad nije voleo u medijima da priča o porodičnim problemima. Otkad je dobio decu, nikad nije kačio fotografije po društvenim mrežama. Poznato je koliko su problema svi u porodici imali s Rašidom, pa se priča po Loznici da on krije ženu i decu iz straha od njega. Niko i ne zna gde sad žive. Rašidu se sad sudi zbog porodične kuće koju je palio, Sinanova ćerka Đulkica je dobijala stalno pretnje od Rašida, javno je pričala da je govorio da će da joj siluje decu, da će da ih čeka ispred kuće i škole i slično - priča nam upućen izvor blizak Sakićima i dalje otkriva da Alen ne želi da se uvuče u isti haos:

Foto: Privatna arhiva

Đulkica Sakić

- Alen zna na šta je sve njegov brat spreman. Ranije ga je savetovao da se smiri, da promeni način života, ali Rašid nikoga nije slušao. Poslednje što je saznao o bratu je da u zatvoru ima nagle promene raspoloženja, neki tvrde da priča sam sa sobom u sobi. Misli da je Rašid psihički lošije nego što je bio, iako dugo nisu u kontaktu. Sve što čuje o njemu je od drugih ljudi koji imaju izvore iz zatvora.

Pozvali smo Alena Sakića da bismo proverili naša saznanja, a on je za Republiku rekao da i dalje želi da ostane van porodične drame.

- Ne želim da se petljam u te stvari. Sve što mogu da kažem jeste da ću majku da zaštitim od svakoga ko pokuša da je povredi na bilo koji način. Isto stoji i kad je moja porodica u pitanju. Moj brat i ja smo se posvađali kada je tata umro. Nismo posle toga bili nešto bliski. Ne volim o tim stvarima da pričam za javnost. Hoću da u prvom planu bude moja muzika, a ne skandali - poručio je Alen.

Foto: printscreen/RTVPink

Sabina Sakić

Rašid se Đulkici obratio iz zatvora

Rašid Sakić, pre nekoliko dana, iz zatvora u Sremskoj Mitrovici javio se pismom, u kom je izrazio nezadovoljstvo zbog navodnih izjava sestre Đulkice Sakić, koja je govorila o tome koliko je devojaka silovao u prošlosti. On je objasnio da su u pitanju klevete njegove rođake, te i da će zbog toga da je tuži.

- Posle pojedinih naslova u medijima prinuđen sam da se oglasim o neistinama koje je iznela moja sestra po ocu Đulka Sakić. Sebe neću nijednog momenta da predstavim kao cvećku i nekog ko nije grešio u životu. Sve je počelo onog dana kada sam presekao nanogicu i pobegao u inostranstvo. Jasno mi je da je Đulkici bio potreban azil u Švajcarskoj, ali ovo je preterivanje. Kada je usledilo paljenje kuće u Loznici, automatski su okrivili mene, iako sam bio u inostranstvu. Klevetanju nema kraja. Mislio sam doći će i tome kraj kada se budale izlupetaju do momenta kada sam pročitao izjavu svoje polusestre da sam silovao 20 devojaka, kao i da sam pretio da ću silovati i njenu ćerku. Zgrozio sam se kada sam to pročitao jer svako ko me zna, zna da sam takve siledžije tukao, maltretirao i pljuvao. Tužiću je i sve će se dokazati na sudu - napisao je tada Rašid.

Foto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

Rašid Sakić se oglasio iz zatvora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading