ŠAMAR ZA ŠVAJCARSKU: Rival Srbije doživeo pravi POTOP - ovo MORAMO da iskoristimo!

Autor:

Sport

17.11.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za reprezentaciju Švajcarske samo tri dana pred početak Mundijala.

ŠAMAR ZA ŠVAJCARSKU: Rival Srbije doživeo pravi POTOP - ovo MORAMO da iskoristimo!

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri

Fudbaleri Gane savladali su selekciju Švajcarske sa 2:0 u poslednjem pripremnom meču pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Strelci su za afričku selekciju bili Salisu u 70, odnosno Semenjo u 74. minutu, pa je na taj način Švajcarska pretrpela težak poraz pred početak nadmetanja u grupi G, gde se nalazi i Srbija.

U prvom poluvrmenu nije bilo pogodaka, ali ni previše šansi, a rezulat je do 70. minuta bio nepromenjen. Tada je Salisu, štoper Sautemptona, zatresao mrežu Jana Zomera, pa je Gana stigla do vođstva. Samo četiri minuta kasnije je bilo 2:0, a strelac je bio Semenjo na dodavanje Sulemana. Upravo je i to bio konačan rezultat susreta, na kom Švajcarska nije uputila nijedan udarac u okvir gola.

Foto: Tanjug/AP

Švajcarska je 2018. u Rusiji izgubila u osmini finala od Švedske

Pošto je rival Srbije na predstojećem Mundijalu nastupio u gotovo najjačem sastavu, jasno je da je ovo veliki problem za njih i Murata Jakina, selektora Švajcarske, a vremena za promenu u igri gotovo da i nema. Jedina pozitivna stvar za evropsku selekciju je to što je među stativama stajao Jan Zomer, koji se očigledno oporavio od povrede zgloba i biće spreman za Mundijal.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra , kada će turnir otvoriti selekcije Katara i Ekvadora. Švajcarci svoj prvi meč na prvenstvu igraju četiri dana kasnije, kada će im rival biti Kamerun, još jedna afrička selekcija. U grupi G se još nalaze i reprezentacije Srbije i Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading