LOŠE VESTI ZA NAVIJAČE SRBIJE PRED SVETSKO PRVENSTVO: Reprezentacija BEZ PRENOSA na nacionalnoj televiziji!

Autor:

Sport

17.11.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja sigurno neće obradovati navijače Srbije.

LOŠE VESTI ZA NAVIJAČE SRBIJE PRED SVETSKO PRVENSTVO: Reprezentacija BEZ PRENOSA na nacionalnoj televiziji!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaće se u petak sa selekcijom Bahreina od 16:30 u poslednjoj proveri pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Fudbaleri Srbije su u utorak otputovali put Maname, gde će se sastati sa Bahreinom u generalnoj probi pred Mundijal, a odatle će, posle odigrane utakmice, krenuti za Dohu gde ih čekaju utakmice u grupi G protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Ipak, navijači Srbije svakako neće biti zadovoljni time što prenos nacionalne selekcije neće biti na kanalima RTS-a, pa neće svi Srbi moći da gledaju Srbiju u poslednjoj proveri.

Foto: Instagram/Printscreen/fudbalskisavezsrbije

Reprezentacija Srbije je otišla u Bahrein

Očigledno je da će zbog ovoga navijači u Srbiji morati da pronađu neke alternativne načine kako bi gledali reprezentaciju. Mnogi će u petak pohrliti ka kafićima i kladionicama da pogledaju ovaj susret, kad već kod kuće ne mogu.

Ipak, navijači mogu da odahnu jer će Radio Televizija Srbije ekskluzivno prenositi sve mečeve sa Mundijala u Kataru, pa će cela Srbija imati priliku da gleda naše najbolje fudbalere.

Podsetimo, Srbija prvi meč igra protiv Brazila 24. novembra od 20 časova. Zatim, četiri dana kasnije, rivakl će biti selekcija Kameruna, dok 2. decembra "orlovi" igraju poslednji meč u grupi protiv reprezentacije Švajcarske.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra, a turnir će otvoriti domaća selekcija i ekipa Ekvadora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading