Rusi napravili MOĆAN spot za Svetsko prvenstvo i poručili svojim građanima: NAVIJAJTE ZA SRBIJU!

Autor:

Sport

15.11.2022

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" će imati veliku podršku.

Rusi napravili MOĆAN spot za Svetsko prvenstvo i poručili svojim građanima: NAVIJAJTE ZA SRBIJU!

Foto: Twitter/PrintScreen/FSSrbije

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 20. novembra utakmicom između domaćina turnira Katara i Ekvadora.

Na Mundijalu će učestvovati i fudbalska reprezentacija Srbije koja se nalazi u grupi G, zajedno sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Sa druge strane, šansa da se plasiraju na planetarni šampionat je oduzeta Rusima zbog rata sa Ukrajinom, ali će tamošnji narod bez obzira na to s velikom pažnjom pratiti Mundijal.

Baš uoči Svetskog prvenstva su Rusi napravili moćan spot kojim pozivaju svoje građane da u Kataru navijaju za selekciju Srbije.

Da li će ruski narod podržati "Orlove" u Kataru ostaje nam da vidimo, ali svakako bi Dragan Stojković Piksi svojim izabranicima mogao da pušta ovaj spot kako bi ih dodatno motivisao.

Podsetimo, Srbija će takmičenje na Mundijalu započeti 24. novembra kada će joj rival biti reprezentacija Brazila. "Orlovi" će potom četiri dana kasnije izaći na megdan Kamerunu, a drugog dana decembra će se ukrstiti koplja sa Švajcarcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading