Đoković ODVEO "ORLOVE" na Mundijal! (FOTO)

Autor:

Sport

15.11.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv detalj na aerodromu "Nikola Tesla".

Đoković ODVEO "ORLOVE" na Mundijal! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/fudbalskisavezsrbije

Fudbaleri i stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije krenuo je put Bahreina gde će obaviti poslednju fazu priprema pred Svetsko prvenstvo.

Zanimljiv detalj viđen je na pisti aerodroma "Nikola Tesla".

"Orlovi" su na Mundijal krenuli avionom Novak Đoković, te se može reći da je najbolji srpski teniser učestvovao u putu Piksijeve čete ka smotri najboljih selekcija planete.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/fudbalskisavezsrbije

Fudbalska reprezentacija Srbije pored aviona Novak Đoković

 

Srbija će u Kataru igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a prvi meč odigraće 24. novembra protiv Brazilaca sa početkom u 20 časova.

 

 

Pre toga će u petak "Orlovi" igrati pripremni meč protiv Bahreina, a na spisku Dragana Stojkovića Piksija našlo se sledećih 26 fudbalera:

Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Majorka), Vanja Milinković Savić (Torino)

Odbrana: Stefan Mitrović (Hetafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Pavlović (Salcburg), Miloš Veljković (Verder), Filip Mladenović (Legija), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Srđan Babić (Almerija)

Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Filip Kostić (Juventus), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović, Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona)

Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Filip Đuričić (Sampdorija), Luka Jović (Fiorentina) i Nemanja Radonjić (Torino)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Neutralan

15.11.2022 11:18

Ovaj se SVUGDA SLJIHTA ,GURA. Preterano !