OMILJENU TURSKU GLUMICU OTAC JE GODINAMA SILOVAO: Majka joj nije verovala, a on je šamarao i lomio ruku

Autor: N.J.

Lifestyle

15.11.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabro je istupila nakon trauma koje je doživela.

OMILJENU TURSKU GLUMICU OTAC JE GODINAMA SILOVAO: Majka joj nije verovala, a on je šamarao i lomio ruku

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/melisadongel

Mladu tursku glumicu koju gledamo u najpopularnijim serijama, Melisu Dongel (23), zadesilo je bolno iskustvo. Našoj publici poznata je po ulogama u seriji "Pokucaj na moja vrata", "Elif" i "Naša priča". Ona je danas izuzetno popularna, srećna i uživa u plodovima svog rada i truda, ali davno, nije bilo sve ovako lepo. Melisa je imala traumatično detinjstvo.

Ona je prošle godine ispričala šta je doživela od svog oca. Melisa je objasnila da je otac seksualno zlostavljao i silovao kada je imala 15 godina, kao i da je to ispričala majci koja joj nije verovala, pišu turski mediji. Razlog zašto je to baš tada ispričala je što je strahovala za mlađu, tada 17 - godišnju sestru, te je želela da preuzme starateljstvo nad njom, kako ne bi doživela isto.  U trenutku kada je Melisa iznela istinu njen otac je bio u zatvoru, a Melisina majka je njenu rođenu sestru poslala u Istanbul kod nje.

- U kući je uvek bilo nasilja. Udarao nas je i šamarao zbog svake sitnice. Slomio mi je ruku samo jer sam otišla u park sa drugaricom - navela je ona jednom.

Njen otac je tvrdio da je iznela lažne optužbe, zato što nije dozvolio da se bavi glumom.

- Nisam želeo da ode. Postojale su promene u njenom ponašanju pre nego što je potpisala za filmsku agenciju. Ne mogu razumeti zašto je iznela te optužbe protiv mene. Ja sam otac koji voli svoju ćerku - ispričao je on za turske medije.

Kada je pokrenuta priča mnogo njenih kolega stalo je uz nju, a malo je reći da se javnost uzburkala zbog ovog prizanja. Među prvima uz nju je stao i Kerem Brusin, kolega iz serije "Pokucaj na moja vrata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading