OBOŽAVALI STE JE KAO SULTANIJU MIHRIMAH: Danas je neprepoznatljiva, bavi se boksom i u braku je sa biznismenom! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sultanija Mihrimah danas živi bajku.

OBOŽAVALI STE JE KAO SULTANIJU MIHRIMAH: Danas je neprepoznatljiva, bavi se boksom i u braku je sa biznismenom! (FOTO)

Foto: Izvor: Youtube/ Sulejman Veličanstveni

Pelin Karahan kao sultanija Mihrimah

Glumica Pelin Karahan (37) pažnju je privukla ulogom u seriji "Sulejman Veličanstveni", gde je odigrala ulogu sultanije Mihirmah, ćerku vladara Sulejamana i njegove supruge Hurem. Malo je poznato da je njen lik zasnovan na istorijskoj ličnosti. Serija je doživela ogromnu popularnost i brzo se dopala publici širom sveta. Ona se i danas bavi glumom, a iz braka sa drugim suprugom, biznismenom Bedrijem Guntajem ima dvojica sinova. Ona je čak tokom druge trudnoće snimala seriju, a njen suprug je čuvao prvu bebu dok je ona trudna glumila.

Sa karijerom je usporila nakon što se prvi put porodila, a sada se često pojavljuje u emisijama koje se bave kulinarstvom. Vreme posvećuje porodici, putovanju i boksu. A njen izgled nakon dva porođaja je fenomenalan. Serija joj je donela ogromnu popularnost, mnogi je pamte kao opasnicu. Sa suprugom je nedavno posetila Italiju, odakle je podelila njihove fotografije. Vidi se da uživa u svakom trenutku i da je sa razlogom u jednom momentu karijeru stavila po strani.

Pogledajte njihove fotografije u galeriji: 

Inače primećujemo da u odnosu na njene koleginice koje se "plaše" da dele privatne fotografije, najčešće sa porodicom, Pelin to bez ustezanja čini. Ona svakodnevno na društvenoj mreži Instagram deli detalje iz privatnog života. Zahvaljujući njenoj popularosti, pisalo se da je njen sin sa samo malo više od godinu, zaradio svoj prvi novac. Učestvovao je u snimanju reklame sa mamom i tom prilikom bio je plaćen oko 120.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading