Tadić KASNIO pred let "Orlova", a za sve je kriv ON!

Autor:

Sport

15.11.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva situacija u Kući fudbala.

Tadić KASNIO pred let "Orlova", a za sve je kriv ON!

Foto: FSS

Dušan Tadić

Fudbaleri Srbije poleteli su ka Mundijalu.

"Orlovi" su avionom Novak Đoković krenuli put Bahreina gde će odraditi poslednju fazu priprema i odigrati jedan prijateljski meč pre dolaska u Katar.

Prvi meč na Svetskom prvenstvu Srbija će odigrati protiv Brazila 24. novembra od 20 časova, a među četom Dragana Stojkovića Piksija vlada odlična atmosfera. Pre leta za Bahrein kapiten reprezentacije Dušan Tadić dao je izjavu za Fudbalski savez Srbije i otkrio je da malo kasni zbog - frizera!

Malo kasnim, došao nam je frizer i malo da nas osveži pred put - nasmejao se Tadić, pa u dahu nastavio:

- Imamo lepo iskustvo od pre četiri godine i vidi se da je to najveći događaj na svetu. Koristiće nam iskustvo jer je dosta igrača bilo u Rusiji. Sad nema priprema? Da, voleli bismo da smo duže zajedno, da se kuva i pravi ta euforija, ali idemo odmah tamo i kao što sam rekao - to je neviđen događaj, samo da se prepustimo i uživamo.

 

Potvrdio je da je sa Vlahovićem i Mitrovićem sve u redu, pa se dotakao izjave selektora Stojkovića koji je istakao da put Katara treba da se ode skromno i pokaže sva snaga:

- U pravu je selektor zbog skromnosti. Imamo kvalitet i potencijal, sve je fantastično od kada je došao i samo da nastavimo tako. Da nastavimo sve iste stvari kao do sada, da ne komplikujemo. Prošli put smo sa Brazilom igrali poslednju, sad prvu utakmicu, videćemo da li će bolje da legne. Mislim da je bolje, ali svakako igramo tri utakmice - rekao je Tadić i sve zaključio porukom navijačima Srbije:

- Prepustite se, uživajte, bodrite nas - mi ćemo pokušati da igramo fudbal kao do sada i zajedno idemo do pobede.

Svoje utiske izneli su i Uroš Račić i Saša Lukić, a sve možete videti u sledećem video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading