IZNENAĐUJUĆI REZULTAT: Srem i BSK podelili bodove na spuštanju zavese jesenjeg dela prvenstva!

Autor:

Sport

15.11.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) odigran je duel između Srema i BSK-a iz Bešeneva. Utakmica je završen najnepopularnijim rezultatom, 0:0.

IZNENAĐUJUĆI REZULTAT: Srem i BSK podelili bodove na spuštanju zavese jesenjeg dela prvenstva!

Foto: FK Srem Sremska Rača

U Sremkoj Rači sastale su se ekipe koje se nalaze u samom vrhu tabele po broju datih golova. Očekivao se zanimljiv susret, pa čak i sa većim brojem golova, ali ništa od toga. 

Republika
 

Početno odmeravanja snaga na ovom duelu se odužilo. Igrači oba tima nekako stegnuto su ušli u meč. Imali su domaći posed u nogama, ali iz nekoliko prilika na protivničkoj polovini nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol Hristova. 

Ekipa BSK-a je svesno prepustila loptu protivniku i svoje prilike je čekala iz kontra napada. Posle prvih 45 minuta jedino vredno pomena je žuti karton Laketiću koji je sprečio obećavajući napad igrača Srema

Na start drugog dela u sastavu gostiju Bosančić i Tomić ulaze sa klupe. U ekipi Srema vrši se druga izmena na meču, prvo je u 30. minutu ušao Vićentić, a sada i Babić.

Drugih 45 minuta preslikani kao i prvi. Jedina ozbiljnija prilika koja je podigla sve na noge desila se u 70. minutu. Miodrag Sremac opalio je loptu ka golu, ali je ona završila na prečki.

Pokušao je trener gostiju Draško Sladojević sa još dve izmene da unese promene u igri, ali rezultat se nije menjao.Gosti su u toku meča stvorili 2, 3 dobre prilike, ali nije bilo završnice u njihovim napadima.

Na kraju mršavih 0:0. Verovatno niko od igrača i navijača na terenu nije očekivao ovakav rezultat na meču.

 

 

Srem (Sremska Rača) - BSK (Bešenevo) 0:0 

Srem: Tomašević, Nestorović (od 46' Babić), Šumarski, Krivokapić, Sremac, Radosavljević (od 30' Vićentić), Zarić, Kljajić, Petrović, Koprić, Kalinić

BSK: Hristov, Lazić, Stević, Laketić (od 46' Tomić), Vranjković, Cvijetić (od 77' T. Milanović), Sovilj, N. Milanović (od 46' Bosančić), Zeljković, Ćirić, Nedimović (od 76' Ćirić)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading