ZMAJ SE PITA U NOĆAJU: Srem u odličnoj formi stiže na okršaj!

Autor:

Sport

04.11.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Srem (zapad) ekipa Zmaj dočekuje Srem. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

ZMAJ SE PITA U NOĆAJU: Srem u odličnoj formi stiže na okršaj!

Foto: FK Srem Sremska Rača

Polako ulazimo u završnicu jesenjih dela sezona na terenima širom Srbije. U međuopštinskoj ligi Srem ostala su još tri sportska vikenda, a onda se ide na zimsku pauzu.

Republika
 

Ekipa Zmaja nedeljni duel ne dočekuje u dobrom raspoloženju. U poslednjih pet mečeva imaju samo tri osvojena boda. Pobeđen je fenjeraš na tabeli na svom terenu rezultatom 2:1. Osam osvojenih bodova u 11 mečeva je rezultat koji može da brine sve u klubu po pitanju opstanka u ligi. Podatak koji uliva optimizan u redove tima jeste da su svi bodovi upisani upravo u Noćaju.

Sedam puta sastav Zmaja uspeo je da trese mrežu protivnika, njihov golman sa druge strane loptu iz svog gola vadio je 36 puta. Jedananesto mesto na tabeli za igrače trenera Aleksandra Miloševića svakako nije pozicija na kojoj bi oni hteli da se nalaze pred kraj prvog dela sezone.

U nedelju u Noćaj stiže ekipa Srema. Tim iz Sremske Rače nalazi se na šestoj poziciji sa 19 osvojenih bodova. Posle promenjive forme na starta sezone u poslednjih pet kola beleže tri pobede, jednu podelu bodova i jednom su ostali praznih šaka.

U gostima ekipa ne igra dobro, od šest mečeva imaju četiri poraza i isto toliko osvojenih bodova. Kada se priča o golovima na njihovim utakmicama može se reći da imaju odličan napadački arsenal, ali i da je zadnja linija naštimovana dobro. Samo 13 primljenih golova u 11 mečeva je u proseku manje od gola po utakmici. Mrežu protivnika na drugoj strani pogađali su 30 puta.

Međuosbni susreti nedeljnih rivala uvek su bili sa dosta golova. Prošle sezone po jednu pobedu upisale su obe ekipe na svojim terenima u direktnim okršajima. 

Iz gostujućeg tabora oglasio se predstavnik Nebojša Vićentić:

- Očekujemo ozbiljan pristup igri naših momaka koji su u poslednja tri kola pokazali svoj kvalitet i zavidan nivo forme čemu je težio stručni štab, želimo da sa nova tri boda učvrstimo put ka top pet ekipa u jesenjem delu sezone.

Zmaj (Noćaj) - Srem (Sremska Rača)

Nedelja od 13 časova

Teren u Noćaju

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading