BSK BORAČ PRIVATIZOVAO KUP: Treći trofej u nizu za ekipu koja raste iz dana u dan!

Autor:

Sport

03.11.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreda je bio dan rezervisan za meč finala kupa Šumadijskog okruga na terenu sportskog centra Pampas u Trnavi. Susret je odigran između ekipa Mladosti iz Jelenca i BSK Borača. Nominalni gost je slavio rezultatom 3:0.

BSK BORAČ PRIVATIZOVAO KUP: Treći trofej u nizu za ekipu koja raste iz dana u dan!

Foto: FK BSK Borač

Finale kupa Šumadijskog okruga ove godine igrano je u Trnavi na terenima sportskog centra Pampas. U utakmici za trofej sastale su se ekipe iz različitih rangova takmičenja.

Republika
 

 

Mladost iz Jelenca takmiči se u Međuopštinskoj ligi Aranđelovac-Topola i trenutno je drugoplasirani tim na tabeli. Drugi učesnik finala ekipa BSK Borač takmiči se u rangu više u odnosu na Mladost. Član Šumadijske okružne lige trenutno se nalazi na devetoj poziciji u ligi.

Od samog starta meča obe ekipe su krenule sa ofazivnom igrom, iz toga razloga beležimo dosta prilika već na samom početku. 

Prvi preko dugih lopti prete igrači Mladosti, odlična istrčavanja i lopte u prostor na polovini BSK-a ipak nisu bile dovoljne za pogodak.

Pokušao je i nominalni gost na ovom meču da uzvrati, čak je imao i odličnu priliku za postizanje gola, ali je Ranisavljević odlično reagovao.

U 28. minutu trese se prvi put mreža na meču za pehar u kupu. Posle izgubljene lopte jednog od igrača Mladosti na svojoj polovini, preko nekoliko brzih pasova lopta stiže do Nenada Simovića koji trese mrežu protivnika za 1:0 za Borač.

Do kraja prvog poluvremena beležimo po dve odlične šanse na obe strane, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Republika

Foto: FK BSK Borač

Pehar ide u vetrine BSK Borača

 

U drugi deo meča gosti ulaze dosta bolje, stvaraju šanse što rezultira i golovima. Igrao se 53. minut kada je na jednu naizgled bezopasnu loptu natrčao Simonović koji izlazi sam pred golmana i lagano rešava za 2:0.

Samo tri minuta kasnije novi opasan napad pred golom Mladosti. Golman uspeva da odbije prvi udarac, ali na odbijenu loptu natrčava Nikola Garić i sprovodi je u mrežu. BSK vodi 3:0. 

Do kraja meča mogli su igrači Borača da dodatno ojačaju svoj golgeterski saldo u finalu kupa, ali je golman Ranisavljević u nekoliko navrata odlično reagovao.

Mladost (Jelenac) - BSK (Borač) 0:3 (0:1)

Mladost: Ranisavljević, Milovanović (od 82' Lazarević), Pantić (od 63' Spasić), N. Vukmirović, Jovanović, Stanković (od 63' S. Radonjić), Todorović (od 82' Nikolić), Tutunović, Ilić, I. Radonjić (od 46' M. Vukmirović), Srećković.

BSK: Todorović, Pačariz (od 81' Dimitrijević), Đurović (od 81' Mišković), Popović, D. Garić, Mihailović, Maksimović, Simović, Đorđević (od 87' Ilić), N. Garić (od 87' Mijailović).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading